معایبی که با انجام ندادن چنین تحقیقات و ارائه ندادن راهکارها در این زمینه اینست که مسلماً مشکلات رفتاری و انزوا و گوشه گیری روز به روز در دانشآموزان زیادتر گردد و نه تنها در شخصیت فردی و اجتماعی فرد تأثیر میگذارد بلکه دانشآموزان نمی توانند در زمینه های تحصیلی موفقیتی بدست آورند و در جامعه نیز بحرانها ی زیادی بوجود میاید پس باید به این مشکلات بیشتر توجه شود و به چنین افرادی که کمرویی آنها شدید می باشد بهای بیشتری داده شود . ( همان منبع ، ص 153 ) .اهداف تحقیق :1- هدف کلی : بررسی و مقایسه عوامل موثر بر کمرویی دانش آموزان دختر و پسر مقطع ابتدایی و ارائه راهکارهای موثر در این زمینه در شهر سرپل ذهاب در سال تحصیلی 90-1389اهداف جزئی :1- بررسی عوامل موثر بر کمرویی دانش آموزان دختر مقطع ابتدایی شهر سرپل ذهاب2- بررسی عوامل موثر بر کمرویی دانش آموزان پسر مقطع ابتدایی شهر سرپل ذهاب3- مقایسه عوامل موثر بر کمرویی دانش آموزان دختر و پسر مقطع ابتدایی شهر سرپل ذهاب4- ارائه راهکارهای موثر جهت کاهش کمرویی دانش آموزان دختر و پسر مقطع ابتدایی شهر سرپل ذهاب5- مقایسه میزان کمرویی دانش آموزان دختر و پسر مقطع ابتدایی شهر سرپل ذهابدر جمع و اجتماع نیست. جامعه ما نیاز به حضور فعال و استفاده از استعدادها و توانمندیهای زنان و دختران در عرصه های مختلف اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، و فرهنگی دارد. و در چنین جامعه ایی کمرویی جایی نخواهد داشت. حال آنکه حجب و حیا جایگاه و منزلت ویژه و ارزشمندی داشته و آحاد جامعه برای آن ارزش فراوانی قایل بوده و هست. باید توجه داشت که کمرویی یک پدیده پیچیده ی روانی- اجتماعی بوده و علت آن عمدتاً به روابط بین فردی و نحوه ی تربیت تربیت پذیر بر می گردد.بنابراین با توجه به مطالب بالا و با توجه به اینکه به چنین افرادی کمک شود و چاره ای برای مبارزه با کمرویی این افراد اندیشید تا این افراد مثل دیگران به زندگی عادی خود بر می گردند و از این درد و رنج نجات پیدا کنند. (همان منبع ص 50 و 49 و 48)سؤالات تحقیق :1- آیا محل زندگی (فقیر نشین و غنی نشین) می تواند عاملی برای پدید آمدن کمرویی افراد باشد؟2- آیا نقص جسمانی (لکنت زبان) عامل مهمی در کمرویی می باشد؟3- آیا معاشرت کردن با خویشاوندان در کاهش کمرویی موثر است؟4- آیا میزان آزادی و اختیار فرد با کمرویی افرا ارتباط دارد؟5- آیا اقتصاد خانواده در زمینه کمرویی موثر است و تأثیری بر کمرویی دارد؟6- آیا محبت بیش از حد والدین به فرزندان در مسئله کمرویی موثر است؟7- آیا میزان جمعیت خانواده در کاهش یا افزایش کمرویی موثر است؟8- میزان کمرویی در دختران بیشتر است یا پسران؟

فرضیات تحقیق1- بین محل زندگی و میزان کمرویی رابطه معنی دار وجود دارد.2- بین نقص جسمانی و میزان کمرویی افراد رابطه معنی دار وجود دارد.
این مطلب را هم بخوانید :
3- بین معاشرت کردن و کاهش کمرویی رابطه معنی دار وجود دارد.4- بین میزان آزادی و اختیار فرد و میزان کمرویی رابطه معنی دار وجود دارد.5- بین اقتصاد خانواده و میزان کمرویی رابطه معنی دار وجود دارد.6- بین محبت بیش از حد والدین و میزان کمرویی رابطه معنی دار وجود دارد.