دانلود پایان نامه و مقاله کارشناسی ارشد

دانلود پایان نامه و مقاله کارشناسی ارشد- متن کامل - همه رشته ها

دانلود پایان نامه و مقاله کارشناسی ارشد

دانلود پایان نامه و مقاله کارشناسی ارشد- متن کامل - همه رشته ها

در ادامه مطلب می توانید تکه هایی از ابتدای این پایان نامه را بخوانید دانشگاه آزاد اسلامی واحد ...

فهرست مطالب
عنوانصفحه
چکیده1
فصل اول- مقدمه
مقدمه2
فصل دوم-بررسی منابع
2-1.سیب­زمینی4
2-2. دانه­های روغنی5
2-2-1. کانولا6
2-2-2. بنه7
2-2-2-1. مواد صابونی ناشونده8
2-3. فرایند سرخ کردن9
2-3-1. مراحل مختلف سرخ کردن10
2-4. آکریل­آمید11
2-4-1. مسیرهای تشکیل آکریل­آمید در ماده غذایی12
2-4-1-1. آکرولئین12
2-4-1-2. واکنش میلارد13
2-5. روش­های کاهش آکریل­آمید در مواد غذایی15
2-5-1. کشاورزی15
2-5-1-1. رقم سیب­زمینی15
2-5-1-2. ویژگی­های خاک و کود16
2-5-1-3. شرایط آب و هوایی و زمان برداشت16
2-5-1-4. شرایط انبارداری16
2-5-2. پیش تیمار18
2-5-2-1. آنزیم­بری18
2-5-2-2. برش دادن18
2-5-2-3. آنزیم آسپارژیناز19
2-5-2-4. تخمیر اسید لاکتیک20
2-5-3. تغییر فرمولاسیون21
2-5-3-1. افزودن کاتیون21
2-5-3-2. افزودن اسید (کاهش pH)21
2-5-3-3. افزودن اسید­های آمینه23
2-5-3-4. افزودن آنتی اکسیدان­ها23
2-5-3-5. پوشش­های هیدروکلوئیدی


25
2-5-3-6. جایگزینی عناصر25
2-5-4. تغییر فرایند26
2-5-4-1. زمان و دمای سرخ کردن26
2-5-4-2. جایگزینی شیوه پخت27
فصل سوم- مواد و روش­ها
3-1. مواد اولیه29
3-2. آماده سازی نمونه­های روغن29
3-2-1. عملیات استخراج روغن مغز بنه29
3-2-2. استخراج مواد صابونی­ناشونده روغن مغز بنه29
3-2-3. آماده سازی مخلوط روغن و بنه29
3-3. پیش تیمارهای قبل از سرخ کردن30
3-4. فرایند سرخ کردن30
3-5. آزمون­ها30
3-5-1. رطوبت30
3-5-2. جذب روغن31
3-5-3. رنگ31
3-5-4. آکریل­آمید31
3-5-5. ارزیابی حسی32
3-5-6. تجزیه تحلیل آماری33
فصل چهارم- نتایج و بحث
4-1. رطوبت34
4-1-1. اثر روغن مغز بنه و مواد صابونی ناشونده آن34
4-1-2. اثر پیش­تیمار36
4-2. جذب روغن40
4-2-1. اثر روغن مغز بنه و مواد صابونی ناشونده آن40
4-2-2. اثر پیش­تیمار42
4-3. آکریل­آمید45
4-3-1. اثر روغن مغز بنه و مواد صابونی ناشونده آن45
4-3-2.اثر پیش­تیمار46
4-4. رنگ51
4-4-1. اثر روغن مغز بنه و مواد صابونی­ناشونده آن51
4-4-2. اثر پیش­تیمار53
4-5. ارزیابی حسی56
4-5-1. بافت56
4-5-2. طعم
این مطلب را هم بخوانید :
پایان نامه اجتناب مالیاتی/ناکارآمدی نظام مالیاتی ایران
57
4-5-3. رنگ57
4-5-4. پذیرش کلی58
فصل پنجم- نتیجه ­گیری و پیشنهاد
5-1. نتیجه ­گیری59
5-2. پیشنهادات60
فصل ششم- منابع
منابع61
پیوست66
چکیده انگلیسی69
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد