عوامل بیماریزای متعددی به عنوان باکتریهای مسؤول اسهال و استفراغ، عفونت و مسمومیتهای غذایی شناخته شدهاند. عفونتهای مربوط به اشریشیاکلی بیماریزا، متداولترین نوع عفونت غذایی میباشند. بیماریهای ناشی از غذا میتوانند عوارض بسیار خطرناکی در انسان ایجاد کنند. دوره این گونه بیماریها ممکن است طولانی باشد و نشانههای متغیری مثل اسهال آبکی یا خونی، مننژیت، ناراحتیهای مزمن کلیوی، قلب و عروق و سیستم تنفسی و ایمنی داشته باشد. شیر خام و فرآوردههای آن به دلیل آن که غذای تقریباً کاملی هستند و دارای تمامی عناصر لازم به صورت تعادلی میباشند و نیز به دلیل سهولت آلودگی، منشأ برخی
این مطلب را هم بخوانید :