دانلود پایان نامه و مقاله کارشناسی ارشد

دانلود پایان نامه و مقاله کارشناسی ارشد- متن کامل - همه رشته ها

دانلود پایان نامه و مقاله کارشناسی ارشد

دانلود پایان نامه و مقاله کارشناسی ارشد- متن کامل - همه رشته ها

دانشگاه زابل مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشکده کشاورزی

4-4-6 در صد خاکستر (Ash)……………………………………………………………………………………………………. 101

4-5- نتیجه گیری……………………………………………………………………………………………………………………… 102

پیشنهادات…………………………………………………………………………………………………………………………………. 104

فصل پنجم : منابع

5-1 منابع…………………………………………………………………………………………………………………………………. 106

 

?  فهرست نمودار ها

عنوان                                                                                                                   صفحه

فصل سوم: مواد و روش­ها

3-1 منحنی آمبروترمیک 50 ساله بارندگی و دما در ماه­های مختلف سال به ترتیب  بر حسب میلیمتر و

سانتیگراد در شهر کرمان (سایت هواشناسی کشور)…………………………………………………………………………. 52

فصل چهارم : نتایج و بحث

4-1: وزن هزار دانه ذرت تحت تاثیر مکان کاشت……………………………………………………………………………. 60

4-2: وزن هزار دانه ذرت تحت تاثیر نسبت­های مختلف کشت………………………………………………………….. 61

4-3: وزن هزار دانه ذرت تحت تاثیر تیمارهای کود فسفری………………………………………………………………. 62

4-4: تعداد دانه در ردیف ذرت تحت تاثیر نسبت­های مختلف کشت…………………………………………………. 63

4-5: تعداد دانه در ردیف ذرت تحت تاثیر تیمارهای کود فسفری……………………………………………………… 64

4-6: عملکرد دانه ذرت تحت تاثیر مکان کاشت……………………………………………………………………………… 65

4-7: عملکرد دانه ذرت تحت تاثیر نسبت­های مختلف کشت……………………………………………………………. 67

4-8: عملکرد دانه ذرت تحت تاثیر تیمارهای کود فسفری………………………………………………………………… 68

4-9: عملکرد بیولوژیک ذرت تحت تاثیر مکان کاشت……………………………………………………………………… 69

4-10: عملکرد بیولوژیک ذرت تحت تاثیر نسبت­های مختلف کشت…………………………………………………. 69

4-11: عملکرد بیولوژیک ذرت تحت تاثیر تیمارهای کود فسفری……………………………………………………… 70

4-12: شاخص برداشت ذرت تحت تاثیر مکان کاشت………………………………………………………………………. 71

4-13: شاخص برداشت ذرت تحت تاثیر نسبت­های مختلف کشت……………………………………………………. 72

4-14: شاخص برداشت ذرت تحت تاثیر تیمارهای کود فسفری………………………………………………………… 73

4-15: تعداد دانه در غلاف خلر تحت تاثیر مکان کاشت………………………………………………………………….. 76

4-16: وزن هزار دانه خلر تحت تاثیر نسبت­های مختلف کشت…………………………………………………………. 78

4-17: عملکرد دانه خلر تحت تاثیر مکان کاشت…………………………………………………………………………….. 79

4-18: عملکرد بیولوژیک خلر تحت تاثیر مکان کاشت……………………………………………………………………. 82

4-19: درصد قابلیت هضم ماده خشک تحت تاثیر مکان کاشت……………………………………………………….. 86

4-20: درصد قابلیت هضم ماده خشک تحت تاثیر نسبت­های مختلف کشت……………………………………… 87

4-21: قابلیت هضم ماده خشک تحت تاثیر تیمارهای کود فسفری…………………………………………………… 88

4-22: الیاف حاصل از شوینده خنثی تحت تاثیر مکان کاشت………………………………………………………….. 90


4-23: الیاف حاصل از شوینده خنثی تحت تاثیر نسبت­های مختلف کشت………………………………………… 91

4-24: الیاف حاصل از شوینده خنثی تحت تاثیر تیمارهای کود فسفری…………………………………………….. 91

4-25: الیاف حاصل از شوینده اسیدی تحت تاثیر مکان کاشت………………………………………………………… 92

4-26: الیاف حاصل از شوینده اسیدی تحت تاثیر نسبت­های مختلف کشت………………………………………. 93

4-27: الیاف حاصل از شوینده اسیدی تحت تاثیر تیمارهای کود فسفری…………………………………………… 94

4-28: کربوهیدراتهای کربن محلول در آب تحت تاثیر نسبت­های مختلف کشت………………………………… 95

4-29: کربوهیدراتهای کربن محلول در آب تحت تاثیر تیمارهای کود فسفری…………………………………….. 96

پروتئین خام  تحت تاثیر مکان کاشت……………………………………………………………………………………………. 98

?  فهرست نمودار ها

4-31: میزان پروتئین خام تحت تاثیر نسبت­های مختلف کشت……………………………………………………….. 99

4-32: میزان پروتئین خام تحت تاثیر تیمارهای کود فسفری……………………………………………………………. 100

4-33: درصد خاکستر تحت تاثیر مکان کاشت……………………………………………………………………………….. 101

4-34: درصد خاکستر تحت تاثیر نسبت­های مختلف کشت…………………………………………………………….. 102

  

?  فهرست جداول

عنوان                                                                                                                   صفحه

فصل سوم: مواد و روش­ها

3-1  مشخصات آب و هوایی بردسیر در طول دوره تحقیق در سال 89-1388………………………………….. 52

3-2  مشخصات آب و هوایی بردسیر در طول دوره تحقیق در سال 89-1388………………………………….. 52

3-3 ویژگی­های فیزیکی و شیمیایی خاک مزرعه تحقیقاتی دانشگاه باهنر کرمان (1389)…………………. 53

3-4 ویژگی­های فیزیکی و شیمیایی خاک مزرعه کمیته امداد امام خمینی (ره) بردسیر (1389)……….. 53

3-5 تیمارهای مورد آزمایش…………………………………………………………………………………………………………. 54

فصل چهارم : نتایج و بحث

4-1: میانگین مربعات وزن هزار دانه، تعداد ردیف در بلال و تعداد دانه در ردیف بلال ذرت تحت تاثیر مکان،

نسبت­های کاشت و کود فسفری…………………………………………………………………………………………………….. 60

4-2:  میانگین مربعات عملکرد دانه، بیولوژیک و شاخص برداشت ذرت تحت تاثیر مکان، نسبت­های کاشت

و کود فسفری………………………………………………………………………………………………………………………………. 65

4-3:  میانگین مربعات تعداد غلاف در بوته، تعداد دانه در غلاف و وزن هزار دانه خلر تحت تاثیر مکان،

نسبت­های کاشت و کود فسفری…………………………………………………………………………………………………….. 74

4-4: برهمکنش نسبت­های مختلف کشت و کودهای فسفری بر تعداد غلاف در بوته…………………………… 75

4-5: برهمکنش نسبت­های مختلف کشت و کودهای فسفری بر تعداد دانه درغلاف……………………………. 77

این مطلب را هم بخوانید :


4-6 :  میانگین مربعات عملکرد دانه و بیولوژیک و شاخص برداشت خلر تحت تاثیر مکان، نسبت­های کاشت

و کود فسفری……………………………………………………………………………………………………………………………… 78

4-7: برهمکنش نسبت­های مختلف کشت و کودهای فسفری بر عملکرد دانه خلر……………………………….. 81

4-8: برهمکنش نسبت­های مختلف کشت و کودهای فسفری بر عملکرد بیولوژیک خلر………………………. 83

4-9: برهمکنش نسبت­های مختلف کشت و کودهای فسفری بر شاخص برداشت………………………………… 84

4-10: تاثیر نسبت­های مختلف کشت مخلوط ذرت و خلر بر نسبت برابری زمین……………………………….. 85

4-11: میانگین مربعات درصد قابلیت هضم ماده خشک، الیاف حاصل از شوینده خنثی و الیاف حاصل

از شوینده اسیدی تحت تاثیر مکان، نسبت­های کاشت و کود فسفری………………………………………………… 86

4-12: برهمکنش نسبت­های مختلف کشت و کودهای فسفری بر درصد قابلیت هضم ماده خشک……….. 89

4-13: میانگین مربعات کربوهیدرات­های کربن محلول در آب، پروتئین خام و خاکستر تحت تاثیر مکان،

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد