فهرست اشکال
عنوان | شماره صفحه | ||
شکل3-1) دستگاه کلونجر | 19 | ||
شکل3-2) دستگاه تبخیر کننده دوار | 20 | ||
شکل4-1) اثر اسانس اکالیپتوس بر روی تعداد کلنی های قارچ P. digitatum | 24 | ||
شکل4-2) مقایسه میانگین تعداد کلنی های قارچ Penicillium digitatum رشد کرده روی محیط کشت تیمار شده با غلظت های مختلف اسانس Eucalyptus amaldulensis | 25 | ||
شکل4-3) روند تغییرات تعداد کلنی های قارچ Penicillium digitatum روی محیط کشت تیمار شده با غلظت های مختلف اسانس Eucalyptus camaldulensis | 26 | ||
شکل4-4 ) اثر اسانس اکالیپتوس بر روی رشد کلنی قارچ | 26 | ||
شکل 4-5) میانگین درصد بازدارندگی ناشی از اسانس Eucalyptus camaldulensis روی رشد کلنی قارچ Penicillium digitatum | 27 | ||
شکل4-6) روند تغییرات درصد جوانه زنی اسپور های قارچ Penicillium digitatum در تیمار های غلظت های مختلف اسانس Eucaluptus camaldulensis | 28 | ||
شکل 4-7) اثر اسانس پرتقال بر روی تعداد کلنی ها | 30 | ||
شکل 4-8) مقایسه میانگین تعداد کلنیهای قارچ Penicillium digitatum رشد کرده روی محیط کشت تیمار شده با غلظتهای مختلف اسانس پرتقال ( اعداد مربوط به روز هشتم پس از تیمار) | | 31 | |
شکل 4-9) تعداد کلنیهای قارچ Penicillium digitatum رشد کرده روی محیط کشت تیمار شده با غلظتهای مختلف اسانس پرتقال در روزهای مختلف پس از تیمار | 32 | ||
شکل 4-10) اثر عصاره اکالیپتوس بر روی تعداد کلنی ها در تیمار شاهد و غلظتmg/ml 30 | 33 | ||
شکل 4-11) مقایسه میانگین تعداد کلنیهای قارچ Penicillium digitatum رشد کرده روی محیط کشت تیمار شده با غلظتهای مختلف عصاره Eucalyptus camaldulensis (اعداد مربوط به روز پنجم پس از تیمار | 34 | ||
شکل 4-12) تعداد کلنیهای قارچ Penicillium digitatum رشد کرده روی محیط کشت تیمار شده با غلظتهای مختلف عصاره Eucalyptus camaldulensis در روزهای مختلف پس از تیمار | 34 | ||
شکل 4-13) اثر عصاره پرتقال بر روی تعداد کلنی ها | 35 | ||
شکل 4-14) مقایسه میانگین تعداد کلنیهای قارچ Penicillium digitatum رشد کرده روی محیط کشت تیمار شده با غلظتهای مختلف عصاره پرتقال(اعداد مربوط به روز هفتم پس از تیمار) | 36 | ||
شکل 4-15) تعداد کلنیهای قارچ Penicillium digitatum رشد کرده روی محیط کشت تیمار شده با غلظتهای مختلف عصاره پرتقال در روزهای مختلف پس از تیمار | 37 | ||
شکل 4-16) اثر تیابندازول بر روی تعداد کلنیهای قارچ در تیمار شاهد و غلظتg ai/ml µ 18 | 37 | ||
شکل4 -17) مقایسه میانگین تعداد کلنیهای قارچ Penicillium digitatum رشد کرده روی محیط کشت تیمار شده با غلظتهای مختلف قارچکش تیابندازول(اعداد مربوط به روز هشتم پس از تیمار) | 38 | ||
شکل 4-18) تعداد کلنیهای قارچ Penicillium digitatum رشد کرده روی محیط کشت تیمار شده با غلظتهای مختلف قارچکش تیابندازول در روزهای مختلف پس از تیمار | 39 | ||
شکل 4-19) اثر بنومیل بر روی تعداد کلنی ها در تیمار شاهد و غلظتg ai/mlµ 5/12 | 39 | ||
شکل 4-20) مقایسه میانگین تعداد کلنیهای قارچ Penicillium digitatum رشد کرده روی محیط کشت تیمار شده با غلظتهای مختلف قارچکش بنومیل (اعداد مربوط به روز هشتم پس از تیمار) | این مطلب را هم بخوانید : | دانلود پایان نامه درباره علوم تربیتی | 41 |
شکل 4-21) تعداد کلنیهای قارچ Penicillium digitatum رشد کرده روی محیط کشت تیمار شده با غلظتهای مختلف قارچکش بنومیل در روزهای مختلف پس از تیمار | 41 |
فهرست جداول