دانلود پایان نامه و مقاله کارشناسی ارشد

دانلود پایان نامه و مقاله کارشناسی ارشد- متن کامل - همه رشته ها

دانلود پایان نامه و مقاله کارشناسی ارشد

دانلود پایان نامه و مقاله کارشناسی ارشد- متن کامل - همه رشته ها

مقایسه­ کارایی اسانس­ های گیاهی و سالیسیلیک اسید با قارچ کش ­های بنومیل و تیابندازول برای ...

 

فهرست اشکال

عنوان شماره

صفحه

شکل3-1) دستگاه کلونجر 19
شکل3-2) دستگاه تبخیر کننده دوار 20
شکل4-1) اثر اسانس اکالیپتوس بر روی تعداد کلنی های قارچ P. digitatum 24
شکل4-2) مقایسه میانگین تعداد کلنی های قارچ Penicillium digitatum             رشد کرده روی محیط کشت تیمار شده  با غلظت های مختلف اسانس Eucalyptus  amaldulensis 25
شکل4-3) روند تغییرات تعداد کلنی های قارچ Penicillium digitatum       روی محیط
کشت تیمار شده با غلظت های مختلف اسانس Eucalyptus camaldulensis
 26
شکل4-4 ) اثر اسانس اکالیپتوس بر روی رشد کلنی قارچ 26
شکل 4-5) میانگین درصد بازدارندگی ناشی از اسانس Eucalyptus camaldulensis

روی رشد کلنی قارچ Penicillium digitatum

 27
شکل4-6) روند تغییرات درصد جوانه زنی اسپور های قارچ Penicillium digitatum

در تیمار های غلظت های مختلف اسانس Eucaluptus camaldulensis

 28
شکل 4-7) اثر اسانس پرتقال بر روی تعداد کلنی ها 30
شکل 4-8) ­مقایسه میانگین تعداد کلنی‌های قارچ Penicillium digitatum  رشد کرده

روی محیط کشت تیمار شده با غلظت‌های مختلف اسانس پرتقال ( اعداد مربوط به روز هشتم  پس از تیمار)

 


31
شکل 4-9)­ تعداد کلنی‌های قارچ Penicillium digitatum

رشد کرده روی محیط کشت تیمار شده با غلظت‌های مختلف اسانس پرتقال در روزهای مختلف پس از تیمار

 32
شکل 4-10) اثر عصاره اکالیپتوس بر روی تعداد کلنی ها در تیمار شاهد و غلظتmg/ml  30 33
شکل 4-11) مقایسه میانگین تعداد کلنی‌های قارچ Penicillium digitatum  رشد کرده

روی محیط کشت تیمار شده با غلظت‌های مختلف عصاره Eucalyptus camaldulensis (اعداد مربوط به روز پنجم پس از تیمار

 34
شکل 4-12) تعداد کلنی‌های قارچ Penicillium digitatum

رشد کرده روی محیط کشت تیمار شده با غلظت‌های مختلف عصاره Eucalyptus camaldulensis در روزهای مختلف پس از تیمار

 34
شکل 4-13) اثر عصاره پرتقال بر روی تعداد کلنی ها 35
شکل 4-14) مقایسه میانگین تعداد کلنی‌های قارچ Penicillium digitatum

رشد کرده روی محیط کشت تیمار شده با غلظت‌های مختلف عصاره پرتقال(اعداد مربوط به روز هفتم پس از تیمار)

 36
شکل 4-15) تعداد کلنی‌های قارچ Penicillium digitatum

رشد کرده روی محیط کشت تیمار شده با غلظت‌های مختلف عصاره پرتقال در روزهای مختلف پس از تیمار

 37
شکل 4-16) اثر تیابندازول بر روی تعداد کلنی­های قارچ در تیمار شاهد و غلظتg ai/ml µ 18 37
شکل4 -17) مقایسه میانگین تعداد کلنی‌های قارچ Penicillium digitatum  رشد کرده

روی محیط کشت تیمار شده با غلظت‌های مختلف قارچکش تیابندازول(اعداد مربوط به روز هشتم پس از تیمار)

 38
شکل 4-18) تعداد کلنی‌های قارچ Penicillium digitatum  رشد کرده

روی محیط کشت تیمار شده با غلظت‌های مختلف قارچکش تیابندازول در روزهای مختلف پس از تیمار

 39
شکل 4-19) اثر بنومیل بر روی تعداد کلنی ها در تیمار شاهد و غلظتg ai/mlµ 5/12 39
شکل 4-20) مقایسه میانگین تعداد کلنی‌های قارچ Penicillium digitatum  رشد کرده

روی محیط کشت تیمار شده با غلظت‌های مختلف قارچکش بنومیل (اعداد مربوط به روز هشتم پس از تیمار)

 
این مطلب را هم بخوانید :
دانلود پایان نامه درباره علوم تربیتی
41
شکل 4-21) تعداد کلنی‌های قارچ Penicillium digitatum  رشد کرده روی محیط کشت تیمار شده با غلظت‌های مختلف قارچکش بنومیل در روزهای مختلف پس از تیمار 41

فهرست جداول


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد