دانلود پایان نامه و مقاله کارشناسی ارشد

دانلود پایان نامه و مقاله کارشناسی ارشد- متن کامل - همه رشته ها

دانلود پایان نامه و مقاله کارشناسی ارشد

دانلود پایان نامه و مقاله کارشناسی ارشد- متن کامل - همه رشته ها

پایان نامه بررسی اثرات آنتی ­اکسیدانی و آنتی­باکتریایی اسانس مرزنجوش (Origanum Vulgare L.) ...

3-3-7- شمارش باکتری­های سرماگرا …………………………………………………………………………………………………………….. 35

3-3-8- شمارش سودوموناس­ها………………………………………………………………………………………………………………………. 35

3-3-9- رنگ­سنجی………………………………………………………………………………………………………………………………………. 35

3-3-10- تجزیه و تحلیل آماری……………………………………………………………………………………………………………………… 36

فصل چهارم: نتایج

4-1- پارامترهای شیمیایی……………………………………………………………………………………………………………………………… 38

4-1-1- آنالیز تقریبی (چربی، پروتئین و خاکستر)……………………………………………………………………………………………. 38

4-1-2- پراکسید…………………………………………………………………………………………………………………………………………… 39

4-1-3- تیوباربیتوریک­اسید……………………………………………………………………………………………………………………………. 40

4-1-4- مواد ازته فرار…………………………………………………………………………………………………………………………………….. 41

4-2- شاخص­های میکروبی……………………………………………………………………………………………………………………………… 42

4-2-1- باکتری­های سرماگرا…………………………………………………………………………………………………………………………… 42

4-2-2- باکتری­های سودوموناس­…………………………………………………………………………………………………………………….. 43

4-3- رنگ­سنجی…………………………………………………………………………………………………………………………………………… 44

فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری

5-1- پارامترهای شیمیایی……………………………………………………………………………………………………………………………… 46

5-1-1- آنالیز تقریبی (چربی، پروتئین و خاکستر)……………………………………………………………………………………………. 46

5-1-2- پراکسید…………………………………………………………………………………………………………………………………………… 46

5-1-3- تیوباربیتوریک­اسید……………………………………………………………………………………………………………………………. 47

5-1-4- بازهای ازته فرار…………………………………………………………………………………………………………………………………. 48

5-2- شاخص­های میکروبی (باکتری­های سرماگرا و باکتری­های سودوموناس)……………………………………………………….. 49

 

عنوان                                                                                                                        شماره صفحه

5-3- آنالیز رنگ……………………………………………………………………………………………………………………………………………. 51


نیجه‌گیری نهایی………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 52

پیشنهادات…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 52

فهرست منابع…………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 53

 

فهرست اشکالاین مطلب را هم بخوانید :


 عنوان                                                                                                                            شماره صفحه                                                                                                                       

 شکل 1-1- مسیرهای متابولیک استخراج اجزای فعال از بیوسنتز گیاه…………………………………………………………………. 21

شکل 2-2- اجزای اصلی اسانس­ها……………………………………………………………………………………………………………………. 22

شکل 4-1- میزان پراکسید در دو تیمار شاهد (سوریمی بدون افزودن اسانس) و سوریمی حاوی 5/0 درصد اسانس مرزنجوش در طول زمان انجماد…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 39

شکل 4-2- میزان TBA در دو تیمار شاهد (سوریمی بدون افزودن اسانس) و سوریمی حاوی 5/0 درصد اسانس مرزنجوش در طول زمان   40

شکل 4-3- میزان TVN در دو تیمار شاهد (سوریمی بدون افزودن اسانس) و سوریمی حاوی 5/0 درصد اسانس مرزنجوش در طول زمان انجماد…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 41

شکل 4-4- میزان باکتری­های سرماگرا در دو تیمار شاهد (سوریمی بدون افزودن اسانس) و سوریمی حاوی 5/0 درصد اسانس مرزنجوش در طول زمان انجماد…………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 42

شکل 4-5- میزان باکتری­های سودوموناس در دو تیمار شاهد (سوریمی بدون افزودن اسانس) و سوریمی حاوی 5/0 درصد اسانس مرزنجوش در طول زمان انجماد…………………………………………………………………………………………………………………………………………… 43

 

فهرست جداول

عنوان                                                                                                                            شماره  صفحه                                                                                                             

 جدول 1-1- مزایا و معایب آنتی­اکسیدان­های طبیعی………………………………………………………………………………………… 17

جدول 1-2- اسانس­های دارای فعالیت آنتی­باکتریایی، اجزای اصلی فعال خود و میکروارگانیسم­های در معرض خطر…. 23

جدول 4-1- نتایج آنالیز تقریبی در دو تیمار شاهد (سوریمی بدون افزودن اسانس) و سوریمی حاوی 5/0 درصد اسانس مرزنجوش در طول زمان انجماد…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 38

جدول 4-2- نتایج شاخص­های رنگ­سنجی در دو تیمار شاهد (سوریمی بدون افزودن اسانس) و سوریمی حاوی 5/0 درصد اسانس مرزنجوش در طول زمان انجماد…………………………………………………………………………………………………………………………………………… 44

 

 

فصل اول 

مقدمه و کلیات

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد