دانلود پایان نامه و مقاله کارشناسی ارشد

دانلود پایان نامه و مقاله کارشناسی ارشد- متن کامل - همه رشته ها

دانلود پایان نامه و مقاله کارشناسی ارشد

دانلود پایان نامه و مقاله کارشناسی ارشد- متن کامل - همه رشته ها

دانلود پایان نامه بررسی اثر pH، غلظت نمک و دمای پاستوریزاسیون بر پدیده دوفاز شدن دوغ دانلود متن کا...

فصل چهارم: نتایج و بحث ……………………………………………………………………………………………………………… 46

4-1- نتایج آزمایش­ها ………………………………………………………………………………………………………………………… 46

4-1-1- برازش مدل ………………………………………………………………………………………………………………………. 46

4-1-2- تاثیر متغیرهای فرایند بر پاسخ ویسکوزیته ……………………………………………………………………. 51

4-1-3- تأثیر متغیرهای فرایند بر پاسخ پتانسیل زتا …………………………………………………………………… 55

4-1-4- تأثیر متغیرهای فرایند بر پاسخ بعد برخال …………………………………………………………………….. 58

4-1-5- تأثیر متغیرهای فرایند بر پاسخ پهنای توزیع ذرات ……………………………………………………….. 62

4-1-6- تأثیر متغیرهای فرایند بر پاسخ قطر متوسط ذرات ………………………………………………………… 66

4-1-7- تأثیر متغیرهای فرایند بر پاسخ پایداری (دوفاز شدن) ………………………………………………….. 70

4-2- تعیین شرایط بهینه پایداری دوغ …………………………………………………………………………………………….. 74

فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادات ………………………………………………………………………………………. 76

5-1- نتیجه گیری کلی …………………………………………………………………………………………………………………….. 76

5-2- پیشنهاد پژوهش­های آتی ……………………………………………………………………………………………………….. 77


فهرست منابع ………………………………………………………………………………………………………………………………… 88

پیوست ……………………………………………………………………………………………………………………………………………. 86

پیوست 1. فهرست اسامی لاتین …………………………………………………………………………………………………..87

فهرست شکل­ها


این مطلب را هم بخوانید :


درباره سیستم کران جاب (Cron Job) چه می دانید


عنوان       صفحه

شکل 4-1. اثر تغییرات دما- غلظت نمک بر ویسکوزیته pH ثابت 00/4 ………………………………………… 52

شکل 4-2. اثر تغییرات دما- pH بر ویسکوزیته غلظت نمک ثابت 6/0 درصد ………………………………… 53

شکل 4-3. اثر تغییرات غلظت نمک- pH بر ویسکوزیته دما ثابت 75 درجه سانتی­گراد ……………….. 54

شکل 4-4. اثر تغییرات دما- غلظت نمک بر پتانسیل زتا pH ثابت 00/4 ……………………………………….. 56

شکل 4-5. اثر تغییرات دما- pH بر پتانسیل زتا غلظت نمک ثابت 6/0 درصد ……………………………….. 57

شکل 4-6. اثر تغییرات غلظت نمک- pH بر پتانسیل زتا دما ثابت 75 درجه سانتی­گراد ………………. 58

شکل 4-7. اثر تغییرات دما- غلظت نمک بر بعد برخال pH ثابت 00/4 …………………………………………. 60

شکل 4-8. اثر تغییرات دما- pH بر بعد برخال غلظت نمک ثابت 6/0 درصد …………………………………. 61

شکل 4-9. اثر تغییرات غلظت نمک- pH بر بعد برخال دما ثابت 75 درجه سانتی­گراد ………………… 62

شکل 4-10. اثر تغییرات دما- غلظت نمک بر اسپان pH ثابت 00/4 ………………………………………………. 64

شکل 4-11. اثر تغییرات دما- pH بر اسپان غلظت نمک ثابت 6/0 درصد ………………………………………. 65

شکل 4-12. اثر تغییرات غلظت نمک- pH بر اسپان دما ثابت 75 درجه سانتی­گراد ……………………… 66

شکل 4-13. اثر تغییرات دما- غلظت نمک بر قطر متوسط pH ثابت 00/4 …………………………………….. 68

شکل 4-14. اثر تغییرات دما- pH بر قطر متوسط غلظت نمک ثابت 6/0 درصد …………………………….. 69

شکل 4-15. تغییرات غلظت نمک- pH بر قطر متوسط دما ثابت 75 درجه سانتی­گراد ………………… 70

شکل 4-16. اثر تغییرات دما- غلظت نمک بر پایداری pH ثابت 00/4 …………………………………………. 72

شکل 4-17. اثر تغییرات دما- pH بر پایداری غلظت نمک ثابت 6/0 درصد …………………………………. 73

شکل 4-18. تغییرات غلظت نمک- pH بر پایداری دما ثابت 75 درجه سانتی­گراد ……………………… 74

فهرست جدول­ها

عنوان        صفحه

جدول 4-1. نتایج آنالیز آماری مدل­های برازش یافته بر داده ­های پاسخ …………………………………………. 47

جدول 4-2. سطوح واقعی متغیرهای مستقل و مقادیر واقعی و پیش بینی شده پاسخ­ها ………………. 49

جدول 4-3. ضرایب مدل رگرسیون و نتایج آنالیز واریانس برای متغیرهای پاسخ ………………………….. 50

جدول 4-4. ضرایب مدل درجه دوم کامل برای شش پاسخ ……………………………………………………………. 50

جدول 4-5. ضرایب مدل درجه دوم کامل برای پاسخ ویسکوزیته ………………………………………………….. 51

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد