دانلود پایان نامه و مقاله کارشناسی ارشد

دانلود پایان نامه و مقاله کارشناسی ارشد- متن کامل - همه رشته ها

دانلود پایان نامه و مقاله کارشناسی ارشد

دانلود پایان نامه و مقاله کارشناسی ارشد- متن کامل - همه رشته ها

دانلود پایان نامه اثر نیتروژن و تغییرات نسبت مبدأ-مقصد بر ویژگی­های زراعی و عملکرد ذرت تحت شرایط اس...

4-7- مقایسه سطوح دستورزی از نظر وزن هزار دانه                                                                                     62

4-8- مقایسه اثر متقابل سطوح نیتروژن و سطوح دستورزی از نظر وزن هزار دانه                                                   62

4-9- مقایسه سطوح دستورزی از نظر عملکرد دانه                                                                                      64

4-10- مقایسه اثر متقابل سطوح نیتروژن و سطوح دستورزی از نظر عملکرد دانه                                                  64

4-11- مقایسه سطوح دستورزی از نظر طول بلال                                                                                                   69

4-12- مقایسه اثر متقابل سطوح نیتروژن و سطوح دستورزی از نظر طول بلال                                                     69

4-13- مقایسه سطوح دستورزی از نظر ماده خشک بلال                                                                               71

4-14- مقایسه اثر متقابل سطوح نیتروژن و سطوح دستورزی از نظر ماده خشک بلال                                             71

4-15- مقایسه اثر متقابل سطوح نیتروژن و سطوح دستورزی از نظر ماده خشک پوست بلال                                    72

4-16- مقایسه سطوح دستورزی از نظر ماده خشک محور بلال                                                                        74

4-17- مقایسه اثر متقابل سطوح نیتروژن و سطوح دستورزی از نظر ماده خشک محور بلال                                      74

4-18- مقایسه سطوح دستورزی از نظر ماده خشک دسته بلال                                                                       76

4-19- مقایسه اثر متقابل سطوح نیتروژن و سطوح دستورزی از نظر ماده خشک دسته بلال                                     76

4-20- مقایسه اثر متقابل سطوح نیتروژن و سطوح دستورزی از نظر عملکرد بیولوژیک                                           78


4-21- مقایسه سطوح دستورزی از نظر شاخص برداشت                                                                                80

4-22- مقایسه اثر متقابل سطوح نیتروژن و سطوح دستورزی از نظر شاخص برداشت                                              80

4-23- مقایسه سطوح دستورزی از نظر شاخضص سطح برگ                                                                          85

4-24- مقایسه اثر متقابل سطوح نیتروژن و سطوح دستورزی از نظر شاخص سطح برگ                                         85

4-25- مقایسه سطوح دستورزی از نظر درصد نیتروژن دانه                                                                            87

این مطلب را هم بخوانید :



4-26- مقایسه اثر متقابل سطوح نیتروژن و سطوح دستورزی از نظر درصد نیتروژن دانه                                          87

4-27- مقایسه سطوح دستورزی از نظر درصد پروتئین دانه                                                                            89

4-28- مقایسه اثر متقابل سطوح نیتروژن و سطوح دستورزی از نظر درصد پروتئین دانه                                          89

4-29- مقایسه سطوح دستورزی از نظر نیتروژن جذب شده                                                                           90

4-30- مقایسه سطوح دستورزی از نظر میانگین کلروفیل بوته                                                                        92

4-31- مقایسه اثر متقابل سطوح نیتروژن و سطوح دستورزی از نظر میانگین کلروفیل بوته                                      92

 

فهرست جداول

عنوان                                                                                                                                   صفحه

3-1- نقشه طرح آزمایشی                                                                                                                   46

3-2-ویژگی­های فیزیکوشیمیایی خاک محل آزمایش (باجگاه)                                                                        47

4-1 نتایج تجزیه واریانس عملکرد و اجزای عملکرد ذرت                                                                               53

4-2-تأثیر سطوح  نیتروژن و دستورزی بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت                                                            54

4-3-برهمکنش سطوح نیتروژن و سطوح دستورزی بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت                                              55

4-4- نتایج تجزیه واریانس برخی خصوصیات زراعی ذرت                                                                              66

4-5- تأثیر سطوح  نیتروژن و دستورزی بر برخی ویژگی­های زراعی ذرت                                                            67

4-6- برهمکنش سطوح نیتروژن و سطوح دستورزی بر برخی ویژگی­های زراعی ذرت                                              68

4-7- نتایج تجزیه واریانس برخی خصوصیات ذرت                                                                                      81

4-8- تأثیر سطوح  نیتروژن و دستورزی بر برخی ویژگی­های زراعی ذرت                                                            82

4-9- برهمکنش سطوح نیتروژن و سطوح دستورزی بر برخی ویژگی­های زراعی ذرت                                              83

5-9- جدول همبستگی                                                                                                                      93

  

فصل اول

مقدمه

1-1- اهمیت ذرت

با افزایش روز افزون جمعیت در کره خاکی و نیاز به افزایش عملکرد گیاهان زراعی، تأمین مواد غذایی از جمله برنامه‌های وسیع و دامنه‌داری است که باعث شده پژوهشگران در این زمینه پژوهش­های جدیدی را دنبال کنند (ایوانز، 1377) . تولید غذا از گیاهان زراعی برای بقای انسان و سایر موجودات زنده امری حیاتی است، به طوری که حدود 70 درصد غذای جمعیت جهان مستقیماً از گیاهان زراعی بدست می‌آید (تی­یر و پیت، 1372). دوسوم از ماده خشک قابل مصرف انسان را غلات تشکیل می‌دهند که 54 درصد از آن به گندم، برنج و ذرت[1] اختصاص دارد (ایوانز، 1377) . تقریباً 55 درصد از پروتئین­ها، 15 درصد چربی­ها، 70 درصد کروهیدرات­ها و به طور کلی 55-50 درصد کالری مورد نیاز انسان در دنیا بوسیله غلات تأمین می­شود (نورمحمدی و همکاران، 1376).

از نحوه ورود ذرت به ایران و سابقه کاشت آن اطلاع مستندی در دست نیست. احتمالاً ذرت برای اولین بار توسط پرتغالی‌ها از طریق آب‌های جنوب وارد کشور شده است (علی­یاری، 1373). کشت ذرت دانه‌ای در ایران تا سال 1350 به صورت پراکنده و در بین سایر زراعت‌های اصلی صورت گرفته است. در سال 1353 سطح کشت این محصول به صورت علوفه و دانه برابر 22 هکتار و متوسط عملکرد دانه آن 2/5 تن در هکتار بوده است (رسول­اف، 1376). بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و قبل از شروع برنامه پنج سال اول روند افزایش سطح زیرکشت کند بود، به طوری که در سال­های 1358 و 1359 سطح زیرکشت به ترتیب تا میزان 10 هزار و 8 هزار هکتار کاهش یافت ولی از سال 1360 به بعد تغییراتی در سطح زیرکشت رخ داد، به طوری که از 15 هزار هکتار سطح زیر­کشت ذرت در آن سال، سطح زیر کشت به 120 هزار هکتار در سال 1374 افزایش پیدا کرد (فائو[2]، 1995).

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد