دانلود پایان نامه و مقاله کارشناسی ارشد

دانلود پایان نامه و مقاله کارشناسی ارشد- متن کامل - همه رشته ها

دانلود پایان نامه و مقاله کارشناسی ارشد

دانلود پایان نامه و مقاله کارشناسی ارشد- متن کامل - همه رشته ها

دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته بهداشت و ایمنی مقایسه تاثیر بسته بندی فیلم­های ...

شکل ‏6‑1معماری لایه‌ای مدل شبیه سازی شده از سامانه جریان سازی نظیر به نظیر ویدئوی زنده 80

شکل ‏6‑2فرضیات شبیه سازی.. 83

شکل ‏6‑3مقایسه کارایی پیوستگی نمایش برای مقادیر مختلف گره  و 10% سودجو. 85

شکل ‏6‑4 مقایسه کارایی پیوستگی نمایش برای مقادیر مختلف گره  و 50% سودجو. 86

شکل ‏6‑5مقایسه کارایی از دیدگاه درصد گره‌های موفق به آغاز نمایش با 10% سودجو. 86

شکل ‏6‑6مقایسه کارایی از دیدگاه درصد گره‌های موفق به آغاز نمایش با 50% سودجو. 87

شکل ‏6‑7مقایسه از دیدگاه تأخیر آغاز نمایش برای مقادیر مختلف گره 10% سودجو. 87

شکل ‏6‑8مقایسه از دیدگاه تأخیر آغاز نمایش برای مقادیر مختلف گره 50% سودجو. 88

 

1          دیباچه

در این قسمت انگیزه‌ها و اهداف و کار خود را در این رساله ارائه می‌کنیم.

1.1        انگیزه‌ها و اهداف جریان سازی

امروزه برنامه‌های پخش ویدئوی برخط با سرعت زیادی رو به رشد هستند و این در نتیجه‌ی نگاه تولیدکنندگان محصولات ویدئویی به مدل‌های تجاری جدید، در دسترس بودن پهنای باند وسیعتر برای شبکه‌ی دسترسی (در اینترنت، در شبکه‌های سلولی، در شبکه‌های IP خصوصی و … ) و انقلاب در توسعه‌ی سخت‌افزار‌های جدید با قابلیت‌های بالا در بازتولید و دریافت جریان‌های تصویری میباشد.

برای نمونه، حجم ویدئوی موجود در اینترنت سالانه دوبرابر می‌شود،‌ و این در حالی است که تقاضا با ضریب سه افزایش می‌یابد. در اینترنت، سرویس‌های انتشار ویدئو بطور وسیعی با بهره گرفتن از زیرساختار شبکه‌ی تحویل محتوا (CDN) گسترش می‌یابند، که این زیرساختار‌ها، مجموعه‌ای از سرورها (که در نقاط استراتژیکی در هر سوی اینترنت قرار گرفته‌اند) هستند که بطور ناپیدا[1] برای تحویل محتوا به کاربرهای انتهایی با یکدیگر همکاری دارند. با این وجود، از آنجایی که پهنای باند گرانترین منبع در اینترنت است و تحویل ویدئو یکی از سرویس‌هایی است که بیشترین تقاضا برای آن وجود دارد، سرویس‌های ویدئوی زنده هنوز از نظر تنوع و قابلیت دسترسی، با محدودیت روبرو هستند. [1]

روشی که این روز‌ها محبوب شده، شامل استفاده از ظرفیت عمده بلااستفاده کلاینت‌ها برای به اشتراک گذاری توزیع ویدئو با سرورها از طریق سیستم‌های نظیر به نظیر تکامل یافته کنونی است. این رویکرد همچنین از ازدحام در شبکه‌ی محلی جلوگیری میکند؛ چرا که در این حالت سرورها (کلاینت‌های دیگر) می‌توانند بطور وسیعی نزدیک کلاینت نهایی باشند. ایراد اصلی این روش آن است که کلاینت‌ها (که در این متن نظیر‌ها نامیده می‌شوند) با نرخ بالایی به طریق خودمختار و کاملا غیرهمگام، قطع و وصل می‌شوند. این فرایند منجر به چالش اساسی در طراحی نظیر به نظیر می‌شود: چگونه کیفیت مورد نیاز کلاینت‌ها را در یک محیط با تغییرات زیاد به آنان عرضه نماییم.

قطع اتصال نظیر‌ها می‌تواند منجر به از دست رفتن اطلاعاتی شود که می بایست به شخص دیگری ارسال میگردید. توزیع ویدئوی زنده به دلیل محدودیت‌های بلادرنگ زمانی، به از دست رفتن بسته ها بسیار حساس است. علاوه بر این، به منظور کاهش مصرف پهنای باند، روند کدگذاری  برخی از افزونگی‌های طبیعی ویدئو را حذف مینماید، که این امر خود نیز باعث آسیب‌پذیری بیشتر جریان تصویر به اتلاف داده‌ها می‌گردد. واضحا، این عامل و همچنین عوامل دیگر، بر کیفیت تصویر دریافت شده توسط کاربر نهایی تاثیر می‌گذارد، اما مقدار تاثیر آن بر کیفیت آنچنان واضح نیست.

شبکه‌ های استاندارد پارامترهای غیر‌مستقیمی از قبیل نرخ تلفات، تاخیر‌ها، قابلیت اعتماد و … را به منظور اندازه‌گیری و کنترل کیفیت دریافتی در شبکه مورد استفاده قرار می‌دهند. بنابراین مهم است که بتوانیم کیفیت دریافت شده را بلادرنگ و با دقت ارزیابی نماییم. دو رویکرد مهم برای اندازه‌گیری کیفیت ویدئو وجود دارد؛ تست‌های ذهنی و پارامترهای عینی. بطور خلاصه، ارزیابی‌های ذهنی شامل تشخیص های انسانی ای است که روی یک سری از ویدئوهای کوتاه و بر طبق دیدگاه شخصی‌شان در مورد کیفیت نظر می‌دهند. ارزیابی‌های عینی، شامل استفاده از الگوریتم‌ها و فرمول‌هایی است که کیفیت را به طریق خودکار، کمی و تکرارشدنی اندازه‌گیری می‌کنند. مشکل این است که آنها معمولا قرینه خوبی برای ارزیابی کیفیت دریافت شده ندارند. علاوه بر آن، نیاز به محاسبه‌ی سیگنال اصلی نیز دارند. برای کم کردن اشکالات این دو رویکرد، روش‌های هیبرید توسعه یافته‌اند. [9]

برنامه های اشتراک فایل به صورت نظیر به نظیر (برای نمونه، پروتکل‌های مبتنی بر Bittorrent) از یک سری از مشوق‌ها و دستداد‌ها برای مبادله‌ی قطعات فایل‌ها در بین نظیر‌ها استفاده می‌کنند. جستجو‌ها و انتقال‌های فایل های بالاسری از یک نظیر به دیگر نظیرها، می‌تواند باعث ایجاد گلوگاه و یا تاخیر‌هایی شود که این پروتکل ها را نامناسب جریان‌سازی زنده ویدئوی می سازد. برای برخورد با این مشکل، می توان از یک رویکرد چند منبعی استفاده کرد، که در آن، جریان تصویر به چندین جریان افزونه‌ای تجزیه می‌شود که توسط نظیر‌های متقاوتی به نظیر‌های دیگر با یک توپولوژی درختی همراه با هزینه‌ی سیگنالینگ بسیار پایین، فرستاده می شود. [5]

[1] Transparent

تعداد صفحه :102

قیمت :14700 تومان

بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد

و در ضمن فایل خریداری شده به ایمیل شما ارسال می شود.

پشتیبانی سایت :        *       parsavahedi.t@gmail.com

در صورتی که مشکلی با پرداخت آنلاین دارید می توانید مبلغ مورد نظر برای هر فایل را کارت به کارت کرده و فایل درخواستی و اطلاعات واریز را به ایمیل ما ارسال کنید تا فایل را از طریق ایمیل دریافت کنید.

 

دانشگاه آزاد اسلامی


واحد شهرکرد

دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی

 

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد

در رشته مهندسی کشاورزی علوم دامی  تغذیه دام

عنوان:

اثر درصد ماده خشک شیر و ترکیبی از گیاهان دارویی بر عملکرد و فراسنجه­های خونی گوساله­های شیر خوار

تکه هایی از متن به عنوان نمونه :

ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل و با فرمت ورد موجود است

فهرست مطالب

عنوان                                                                                     صفحه

چکیده………………………………………………………………………………………………………………………………………………….1

فصل اول: مقدمه

مقدمه…………………………………………………………………………………………………………………………………………………..4

1-2- اهداف طرح……………………………………………………………………………………………………………………………….6

1-3- فرضیه­ های طرح………………………………………………………………………………………………………………………..6

فصل دوم: بررسی منابع

2- 1- مقدار مواد مغذی  مورد نیاز گوساله­های جوان………………………………………………………………………8

2-2- انرژی مورد نیاز گوساله­ها………………………………………………………………………………………………………….9

2-2-1- متابولیسم در حالت ناشتا (میزان متابولیسم پایه)………………………………………………………………9

2-2-2- انرژی قابل متابولیسم………………………………………………………………………………………………………..10

2-3- پروتئین مورد نیاز گوساله­ها…………………………………………………………………………………………………..12

2-3-1- پروتئین مورد نیاز برای نگهداری ……………………………………………………………………………………..12

2-3- 2- اثرات شرایط محیطی بر روی انرژی و پروتئین مورد نیاز گوساله…. ………………………………16

2-4- سایر جنبه­ های تغذیه گوساله ……………………………………………………………………………………………….17

2-4- 1- تغذیه جنین …………………………………………………………………………………………………………………….17

2-4- 2- آغوز…………………………………………………………………………………………………………………………………..18

2-4- 3- آب و الکترولیت­ها ……………………………………………………………………………………………………………19

2-4- 4- مواد جایگزین شیر …………………………………………………………………………………………………………..20

2-4- 5- مواد افزودنی ……………………………………………………………………………………………………………………22

2-4- 6- توجهات عملی خوراک دادن …………………………………………………………………………………………..23

2-5- شیر و عملکرد گوساله…………………………………………………………………………………………………………….25

2-5-1- شیر و ماده خشک موجود درآن………………………………………………………………………………………..25

2-5-2- شیر و خوراک مصرفی……………………………………………………………………………………………………….26

2-5-3- دوره پیش از شیرگیری……………………………………………………………………………………………………..31

2-5-4- دوره پس از شیرگیری……………………………………………………………………………………………………….33

2-5-5- اثرات طولانی مدت…………………………………………………………………………………………………………….34

2ـ5ـ6 ـ توسعه شکمبه…………………………………………………………………………………………………………………….35

2-6- معرفی گیاهان دارویی و تاثیر آن بر عملکرد حیوانات…………………………………………………………..37

2-6-1- تاثیر رزماری بر عملکرد حیوانات……………………………………………………………………………………….40

2-6-2- تاثیر مرزه بر عملکرد حیوانات……………………………………………………………………………………………41

2-6-3- تاثیر زنجبیل بر عملکرد حیوانات………………………………………………………………………………………42

2-6-4- اشکال متداول استفاده از گیاهان دارویی در دامپروری…………………………………………………….44

2-6-4-1- پودر……………………………………………………………………………………………………………………………….44

2-6-4-2- چای­ها……………………………………………………………………………………………………………………………45

این مطلب را هم بخوانید :


2-6-4-3- جوشانده­ها……………………………………………………………………………………………………………………..45

2-6-4-4- خیسانده گیاه…………………………………………………………………………………………………………………45

2-6-4-5- عصاره­ها………………………………………………………………………………………………………………………….46

2-6-4-6- اسانس­ها…………………………………………………………………………………………………………………………47

2-6-4-7- کپسولـها و قرص­ها……………………………………………………………………………………………………….47

2-6-4-8- ضمادها…………………………………………………………………………………………………………………………..47

2-6-4-9- کمپرس­ها………………………………………………………………………………………………………………………47

2-6-4-10- شربت…………………………………………………………………………………………………………………………..48

2-6=4- 11- لوسیون………………………………………………………………………………………………………………………48

2-6-4- 12- پماد و کرم­ها……………………………………………………………………………………………………………..48

2-6-4-13- اسپری، بخور……………………………………………………………………………………………………………….48

2-6-4-14- دود­ دادن…………………………………………………………………………………………………………………….48

فصل سوم: مواد و روش کار

3-1- مکان و زمان اجرای طرح……………………………………………………………………………………………………….50

3-2- نحوه اجرای طرح …………………………………………………………………………………………………………………..50

3-3- مدیریت گوساله‌‌ها ………………………………………………………………………………………………………………….51

3-4- اندازه گیری ها و نمونه برداری ها………………………………………………………………………………………….52

3-4-1- خوراک مصرفی………………………………………………………………………………………………………………….52

3-4-2- وزن بدن…………………………………………………………………………………………………………………………….53

3-4-3- امتیاز مدفوع………………………………………………………………………………………………………………………53

3-4-4- رشد اسکلتی………………………………………………………………………………………………………………………53

3-4-5- نمونه‌گیری از خون. 53

3-5- تجزیه و تحلیل آماری. 54

فصل چهارم: بحث و نتایج

4- مصرف جیره آغازین, ماده خشک مصرفی، افزایش وزن روزانه, بازده خوراک ,وزن از شیرگیری و وزن نهایی…………………………………………………………………………………………………………………………………………58

4ـ1- جیره آغازین مصرفی……………………………………………………………………………………………………………….58

4ـ2- ماده خشک مصرفی…………………………………………………………………………………………………………………61

4ـ3- بازده خوراک……………………………………………………………………………………………………………………………63

4ـ4- افزایش وزن روزانه…………………………………………………………………………………………………………………..67

4-5- وزن از شیرگیری و وزن نهایی………………………………………………………………………………………………..69

4ـ6- امتیاز مدفوع…………………………………………………………………………………………………………………………….70

4ـ7- صفات مربوط به رشد اسکلتی………………………………………………………………………………………………..71

4-7-1- دور سینه…………………………………………………………………………………………………………………………….71

4-7-2- عرض بین استخوان هیپ…………………………………………………………………………………………………..72

4ـ8- فراسنجه‌های سرم خون در دوره‌های 9، 30، 40 و 70 روزگی…………………………………………….72

4ـ8-1- بتا- هیدروکسی بوتیرات…………………………………………………………………………………………………….76

4ـ8-2- گلوکز…………………………………………………………………………………………………………………………………..76

4ـ8-3- آلبومین……………………………………………………………………………………………………………………………….79

4ـ8-4- پروتئین کل………………………………………………………………………………………………………………………..81

4ـ8-5- گلوبولین……………………………………………………………………………………………………………………………..82

فصل پنجم:  نتیجه گیری

5ـ نتیجه گیری…………………………………………………………………………………………………………………………………85

5ـ1ـ مشکلات و محدودیت‌های این پژوهش…………………………………………………………………………………..85

5ـ2ـ پیشنهادات……………………………………………………………………………………………………………………………….85

منابع………………………………………………………………………………………………………………………………………………….88
فهرست جداول و نمودار

عنوان                                                                                    صفحه

 

جدول 2-1: انرژی قابل متابولیسم و پروتئین مورد نیاز در گوساله 50 کیلوگرمی با نرخ مختلف افزایش وزن بدن تحت شرایط خنثی حرارتی…………………………………………………………………………………………………………………………………………14

جدول 2-2:  اسیدهای آمینه‌ ضروری مورد نیاز گوساله 50 کیلوگرمی با نرخ رشد 25/. کیلوگرم در روز در مقایسه با مقادیر موجود در شیر کامل گاو………………………………………………………………………………………………………………………………16

جدول 2-3: انرژی قابل متابولیسم مورد نیاز نگه­داری تحت تاثیر وزن بدن و دمای محیط در گوساله‌های زیر 21 روز………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..17

جدول 3-1: آنالیز شیمیایی شیر مورد استفاده در تغذیه گوساله­های شیرخوار………………………………………………………..51

جدول 3-2: ترکیب و مواد مغذی جیره­ آغازین  گوساله­ها…………………………………………………………………………………………52

جدول 4-1:  آنالیز فراسنجه­های اندازه گیری شده پیش از شیرگیری………………………………………………………………………56

جدول 4-2: آنالیز فراسنجه های اندازه گیری شده بعد از شیرگیری…………………………………………………………………………57

جدول 4-3: فراسنجه های خونی پیش از شیرگیری………………………………………………………………………………………………….74

جدول 4-3: فراسنجه­های خونی پس از شیرگیری…………………………………………………………………………………………………….75

نمودار 2-1:  مقایسه شیر کامل با شیر جایگزین بر رشد گوساله­ها…………………………………………………………………………..25

 

چکیده

برای مطالعه اثر درصد ماده خشک شیر و ترکیبی از گیاهان دارویی بر عملکرد گوساله­های شیرخوار آزمایشی در قالب طرح پایه کاملا تصادفی با آرایش فاکتوریل 2×2 بر روی 40 راس گوساله نر هلشتاین از سن 10 روزگی تا 70 روزگی طراحی شد. که هر تیمار شامل 10 تکرار بود تیمار آزمایشی عبارت بودند از: تیمار1) 7 کیلوگرم شیر حاوی 5/12 درصد ماده خشک (CO)، تیمار2) 7 کیلوگرم شیر حاوی 5/12 درصد ماده خشک همراه با افزودنی گیاهی (PCO)، تیمار 3) 7 کیلوگرم شیر حاوی 20 درصد ماده خشک (HD)، تیمار 4) 7 کیلوگرم شیر حاوی 20 درصد ماده خشک همراه با افزودنی گیاهی (PHD) بودند. افزودنی گیاهان دارویی ترکیبی از گیاه خشک شده رزماری، زنجبیل و مرزه بود که روزانه 10 گرم از این مخلوط آسیاب شده به شیر وعده صبح اضافه شد. برای بالا بردن ماده خشک شیر در هر وعده 5/262 گرم شیر کامل خشک شده را به 5/3 لیتر شیر اضافه و مخلوط کردیم. داده ­های بدست آمده در مورد ماده خشک مصرفی، وزن بدن، امتیاز مدفوع، رشد اسکلتی، فراسنجه­های خونی توسط نرم افزار SAS مورد تجزیه و آنالیز قرار گرفتند. در پیش از شیرگیری آنالیز داده ­ها نشان داد که میانگین ماده خشک مصرفی روزانه و کل دوره ، افزایش وزن روزانه و کل دوره  تا 40 روزگی در گوساله­های تغذیه شده با شیر حاوی20 درصد ماده خشک نسبت به گروه تغذیه شده با شیر حاوی5/12 درصد ماده خشک به طور معنی­داری بالاتر بود (0001/0=P)، اما پس از شیرگیری تفاوت معنی­داری بین عملکرد تیمارها مشاهده نشد، عرض بین استخوان هیپ به طور معنی­داری در گروهی که شیر با ماده خشک بالاتر خورده بودند بالاتر بود (0001/0=p). افزودن مخلوط گیاهان دارویی اثر معنی­داری بر روی عملکرد گوساله­ها نداشت(05/0<P). اما گیاهان دارویی، سطح ماده خشک شیر و اثرمتقابل گیاهان دارویی و سطح ماده خشک شیر به طور معنی­داری باعث بهبود در فراسنج­های خون گوساله­ها شدند، به طوری­که باعث افزایش گلوکز، کاهش پروتئین کل، افزایش آلبومین و کاهش گلوبولین سرم خون شدند. در مجموع خوراندن شیر با ماده خشک بالاتر باعث بهبود سرعت رشد و شاخص­های سلامتی در گوساله­ها گردید.

 

    کلمات کلیدی: شیر، ماده خشک شیر، گیاهان دارویی، افزایش وزن

 

 

فصل اول

« مقدمه و طرح پژوهش »

 

مقدمه

گوساله‌ها از زمان تولد تا شیرگیری بدلیل تغییرات شگرف فیزیولوژیکی و متابولیکی که به موجب آن ها از یک موجود تک‌معده‌ای به یک نشخوارکننده تبدیل می‌شوند، تحت تاثیر تنش قابل توجهی قرار می‌گیرند. به منظور تولید مطلوب گاوهای پر‌‌تولید، باید گوساله‌های شیرخوار با استعداد ژنتیکی بالا را به روش مناسب و بهینه تغذیه کرد، اقتصادی بودن گاوداری تا اندازه زیادی تابع موفقیت گاودار در رشد و پرورش گوساله‌ها جهت جایگزینی است. امروزه دیدگاه­های متفاوتی در رابطه با روش­ها و مقادیر تغذیه شیر به گوساله­­ها ارائه شده است، خان(2011) گزارش کرد که تغذیه مقادیر بالای شیر به گوساله­ها سبب افزایش وزن روزانه، بهبود بازده خوراک ودر نهایت بهبود عملکرد گوساله شده است[89]. در همین خصوص دیده شده است که تغذیه مقدار بالای شیر در سنین اولیه می ­تواند اثرات طولانی مدتی بر عملکرد گوساله داشته باشد، سوبرون(2009) گزارش کرد هنگامی که به گوساله­ها شیر بیش تری خورانده شد این حیوانات در دوره شیر­دهی شیر بیش تری تولید کردند[141]. میلریا(1966)، افزایش امتیاز مدفوع و افزایش روزهای ابتلا به اسهال در هنگام ارائه مقادیر بالای شیر را مشاهده کرد[102]. اطلاعات محدودی در رابطه با افزایش ماده خشک شیر وجود دارد و این در حالیست که شاید افزایش در ماده خشک شیر راهکار موثری نسبت به خوراندن مقادیر بالاتر شیر بدون ایجاد مشکلات سلامتی برای گوساله­های جوان باشد. در صنعت دامپروری و به ویژه گاوداری یکی از اهداف اصلی تولید تعداد گوساله بیش تر، سالم­­ترو در نهایت افزایش سود است. هدف اصلی درکلیه فعالیت­های صنعتی افزایش تولید در قسمت­های مختلف ودرنهایت افزایش­سودآوری واحد صنعتی است. در مزارع مدرن پرورش گاو­های شیری افزایش مرگ و میرگوساله­ها یکی از اصلی­ترین عوامل­ عدم سودآور بودن واحد دامپروری است که از جمله اصلی­ترین دلیل این مرگ و میر اسهال و ضعف در سیستم ایمنی بدن در روزهای اولیه پس از تولد گزارش شده است افت در سیستم ایمنی به هر دلیلی می ­تواند افزون بر افزایش هزینه پرورش گوساله که شامل هزینه­ های درمانی و کارگری بیش تر است افت در عملکرد شامل کاهش مصرف خوراک، کاهش افزایش وزن روزانه و افت در بازده استفاده از خوراک را به همراه داشته باشد که همسویی این مسائل می ­تواند ضرر اقتصادی را به همراه داشته باشد. بنابراین روشن است که افزایش کارایی سیستم ایمنی می ­تواند تا حد بالایی به سلامت گوساله­ها کمک و بهبود عملکرد و در نهایت سود اقتصادی بیش تر را تضمین کند . استفاده از آنتی‌بیوتیک به عنوان محرک رشد، باعث افزایش سرعت رشد و افزایش میزان تولیدات و در نتیجه سود حاصل از پرورش می‌گردد. با توجه به تاثیر استفاده از آنتی بیوتیک‌ها در بهبود سلامت، حیوان می‌تواند از مواد مغذی در جهت رشد و تمایز بهتر به جای استفاده از مواد مغذی در مسیر مبارزه با عفونت‌ها استفاده نماید. پژوهش­گران گزارش کردند که استفاده مداوم و نا منظم از مقادیر زیاد آنتی بیوتیک ها در خوراک حیوانات، سبب ایجاد باکتری‌های مقاوم می‌شود[73]. چاوز و همکاران (2008) گزارش کردند احتمال انتقال باقیمانده آنتی­‌بیوتیک­ها از طریق مصرف فرآورده­های­ دامی، به انسان نیز وجود دارد[33]. بنابراین باید جایگزین‌هایی را به جای استفاده از آنتی‌بیوتیک‌های محرک رشد شناسایی و به پرورش‌دهندگان دام معرفی کرد که نه تنها بازده و سود اقتصادی دچار کاهش نشود و بلکه نگرانی‌ها در مورد سلامت مصرف کنندگان بر طرف گردد[64]. در سال‌های اخیر ترکیباتی تحت عنوان پروبیوتیک، پری بیوتیک‌ها، اسیدهای آلی و روغن‌های ضروری به عنوان جایگزین آنتی‌بیوتیک‌های محرک رشد مورد بررسی قرار گرفتند[45]. از آنجایی که عملکرد مناسب گوساله در روزهای اول پس از تولد و شیرخوارگی ضامن بقاء و حفظ شرایط بهینه یک گله در آینده خواهد بود و با توجه به اهمیت این موضوع و وجود گاهی نتایج متناقض در پژوهش­های انجام گرفته در این زمینه و هم­چنین عدم مطالعه این موضوع در شرایط محیطی و سیستم‌های پرورش گاو شیری در ایران، لازم و ضروری است که در طی یک سری آزمایش تاثیر شیر، شیر با ماده خشک بالا و مخلوطی از گیاهان دارویی بر عملکرد گوساله­های شیر خوار مورد بررسی قرار گیرد.

 

1-1 اهداف طرح

بررسی اثرات ، شیر با ماده خشک بالا بر عملکرد ومتابولیت­های خونی گوساله­های شیرخوار      بررسی اثرات مخلوطی از گیاهان دارویی بر عملکرد و متابولیت­های خونی گوساله­های شیرخوار

بررسی اثر متقابل شیر با ماده خشک بالا و مخلوطی از گیاهان دارویی بر عملکرد و متابولیت­های خونی گوساله­های شیرخوار

 

متن کامل را می توانید دانلود نمائید

چون فقط تکه هایی از متن پایان نامه در این صفحه درج شده (به طور نمونه)

ولی در فایل دانلودی متن کامل پایان نامه

 با فرمت ورد word که قابل ویرایش و کپی کردن می باشند

موجود است

تعداد صفحه : 113

قیمت : 14700 تومان

 

 

—-

پشتیبانی سایت :        *       parsavahedi.t@gmail.com

در صورتی که مشکلی با پرداخت آنلاین دارید می توانید مبلغ مورد نظر برای هر فایل را کارت به کارت کرده و فایل درخواستی و اطلاعات واریز را به ایمیل ما ارسال کنید تا فایل را از طریق ایمیل دریافت کنید.

 

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قزوین

دانشکده بهداشت

پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی

عنوان

مقایسه تاثیر بسته بندی فیلم­های نانونقره و پلی اتیلن معمولی بر رشد انواع قارچ نان

اساتید راهنما

دکتر پیمان قجربیگی

دکتر امیرعلی انوار

استاد مشاور

دکتر حامد اهری

 

شهریور93

فهرست مطالب

1- فصل اول: مقدمه و بیان مسئله. 1

1-1 بیان مسئله. 2

1-1-1 زمینه تحقیق.. 2

1-1-2 دلایل انتخاب موضوع. 30

1-1-3 پیش زمینه. 31

1-1-4 نارسائی های موجود در زمینه موضوع. 32

1-1-5 ضرورت انجام کار 32

1-2 اهداف.. 33

1-3 فرضیات.. 33

2- فصل دوم: بررسی متون.. 34

2-1 عوامل موثر بر ماندگاری نان. 35

2-1-1 میکروارگانیسم ها 35

2-1-2 بیاتی نان. 36

2-2 مختصری از روش های بسته بندی نان. 37

2-3 روش های سنتی و مرسوم برای افزایش ماندگاری نان. 37

2-3-1 بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده(MAP) 37

2-3-2 افزودنی های ضدمیکروبی.. 38

2-3-3 بسته بندی فعال. 39

2-4 استفاده از نانوکامپوزیت ها در بسته بندی.. 41

2-5 اثر نانوکامپوزیت روی میکروارگانیسم ها: 42

2-6 استفاده از نانوکامپوزیت ها به عنوان عوامل ضدمیکروبی در بسته بندی.. 45

2-7 مخاطرات استفاده از نانوکامپوزیت ها در بسته بندی مواد غذایی.. 49

3- فصل سوم: روش پژوهش…. 52

3-1 نوع پژوهش… 53

3-2 مراحل انجام پژوهش… 53

3-2-1 جامعه و محیط انجام پژوهش… 53

3-2-2 روش نمونه گیری و حجم نمونه. 53

3-2-3 اصول آزمون. 54

3-2-4 مواد و وسایل.. 54

3-2-5 روش انجام آزمون. 55

3-2-6 روش تحلیل داده ها 57

3-3 امکانات و محدودیت های پژوهش… 57

3-3-1 امکانات پژوهش… 57

3-3-2 محدودیت های پژوهش… 57

3-4 ملاحضات اخلاقی.. 58

3-5 تعریف واژه ها 58

4- فصل چهارم: یافته ها 59

4-1 تاثیر نوع فیلم روی فلور قارچی نان. 60

4-2 تاثیر مدت نگهداری بر  فلور قارچی نان. 63

4-3 تاثیر نوع نان بر فلور قارچی.. 64

4-4 تاثیر نوع قارچ بر میزان رشد. 74

5- فصل پنجم: بحث، نتیجه گیری و ارائه پیشنهاد ها 76

5-1 بحث.. 77

5-2 نتیجه گیری و پیشنهادات.. 82

منابع…………………………………………………………………………………………………………………………………..83

 

 

فهرست جداول:

جدول1-1 مقایسه اندازه­ها از ماکرو تا مولکول. 4

جدول1-2 اصول نامگذاری نوع فیلم­های بکار رفته در پژوهش… 56

جدول 4-1 مقایسه میانگین رشدانواع قارچ درطول دوره نگهداری بر حسب پوشش بسته­بندی.. 60

جدول4-2 نتایج آزمون های تعقیبی.. 62

جدول4-3 مقایسه میانگین رشد انواع قارچ در طول دوره نگهداری.. 63

جدول 4-4 نتایج آزمون های تعقیبی.. 64

جدول 4-5 مقایسه میانگین فلور قارچی در انواع نان. 65

جدول 4-6 نتایج آزمون های تعقیبی.. 66

جدول 4-7 مقایسه میانگین رشد هر یک از انواع قارچ رشد یافته در انواع نان. 70

جدول 4-8 نتایج آزمون های تعقیبی.. 72

جدول 4-9 مقایسه اختلاف رشد قارچ­ها با یکدیگر به روش بونفرونی.. 75

 

 

فهرست نمودار ها  و عکس ها:

نمودار1-1 تقسیم­بندی نان های مسطح. 2

نمودار1-2 طبقه ­بندی نانومواد که گستردگی حیطه­های آن. 6

نمودار1-3 طبقه ­بندی زمینه ­های مختلف فناوری.. 12

نمودار4-1 مقایسه میزان رشد انواع قارچ در پوشش های 3%، 5%، 10% و پلی­اتیلن در کل دوره نگهداری و به تفکیک روز 63

نمودار 4-2 مقایسه کلی میانگین فلور قارچی در مدت نگهداری.. 64

نمودار 4-3 مقایسه تاثیر نوع نان بر میانگین فلور قارچی.. 65

نمودار 4-4 تاثیر نوع نان  بربری بر فلور قارچی.. 67

نمودار 4-5 تاثیر نوع نان سنگک بر فلور قارچی.. 67

نمودار 4-6 تاثیر نوع نان تافتون بر فلور قارچی.. 68

نمودار 4-7 تاثیر نوع نان باگت بر فلور قارچی.. 68

نمودار 4-8 تاثیر نوع نان تست بر فلور قارچی.. 69

نمودار 4-9 تاثیر نوع نان جو بر فلور قارچی.. 69

نمودار 4-10 میزان رشد انواع قارچ در کل دوره نگهداری.. 74

 

 

1- فصل اول:

مقدمه و بیان مسئله

 

1-1 بیان مسئله

1-1-1 زمینه تحقیق

1-1-1-1 مقدمه

مبتنی بر تحولات اساسی، پیش ­بینی شده برای سال­های آینده رقابت جهانی برای تسلط، دیگر توسعه تسلیحاتی نبوده و عوامل دیگری از جمله غذا به عنوان مهیب­ترین اسلحه استراتژیک، صف­بندی ها و خطوط جغرافیایی کشور­ها را تغییر خواهد داد. فردای فردا، غذا و مجموعه امکانات دستیابی به آن، نمودار اصلی مرزبندی: غنی و فقیر، پیشرفته و عقب مانده و اساسی­ترین حلقه قدرت و تسلط جهانی خواهد بود. از طرفی غذا جز لاینفک حیات و بقا می باشد، در این میان غلات و عمدتاً گندم، که در اشکال مختلف، غذای پایه مردم کشور محسوب می­گردد از اهمیت بیشتری برخوردار می­باشد و نان به عنوان اصلی­ترین غذای مصرفی دارای اولویت قابل ملاحظه­ای است (رجب زاده، 1387).

1-1-1-2 تعریف نان

در بسیاری از کشورها نان به عنوان یک محصول تخمیر شده با مخمر، طبقه بندی می شود. آن محصولاتی که برپایه غلات، تهیه شده و به صورت غیر حجیم یا حجیم شده با خمیر ترش یا مواد شیمیایی هستند جزو نان طبقه بندی نمی شوند. در برخی کشورها محصولات غیر حجیم یا حجیم شده با خمیر ترش، به عنوان نان روزانه مصرف می­شوند. بر طبق دایره المعارف آمریکایی نان عبارتست از غذایی که از مواد مختلف گیاهی که تبدیل به آرد می­شوند و سپس با آب مخلوط شده و تشکیل خمیر می­ دهند و به صورت کیک با قرص­هایی پخته می­شوند، این آرد ممکن است از دانه­های گیاهان علوفه­ای مانند گندم و چاودار، بقولات و ساقه­های زیرزمینی و حتی از مواد غیر بومی مثل کنگر فرنگی تهیه شود (کریمی، 1385).

1-1-1-3 تاریخچه نان

نان گندم که یکی از رایج­ترین انواع نان­هاست و غذای اکثر ملل جهان را تشکیل می دهد و با شناسایی گندم توسط انسان به مرحله تولید رسید. این فرآورده یکی از قدیمی ترین دست آوردهای انسان است، به طوری که منابعی که در مورد نان وجود دارد، حتی از انسان­هایی که در حوالی دجله و فرات می­زیسته­اند، قدیمی­تر است. اولین منبع اطلاعاتی به پنج هزار سال پیش بر می­گردد. در شهر یوروک که بابلیان در آن زندگی می­کردند، مدارکی به دست آمده که زندگی، عادات و سنت­های آن ها را بیان نموده است. در میان این اسناد، در مورد گندم، پخت نان، کپگ زدگی و بیاتی نان نیز مدارک مهمی به دست آمده است (رجب زاده، 1387).

گندم یکی از بزرگترین نشانه های عظمت خلقت و نان یکی از مطبوع ترین و لذت بخش­ترین مواد غذایی مصرفی انسان در بسیاری از جوامع متمدن و سنتی امروز است. نزد ما مسلمانان گندم و نان از حرمت و منزلت خاصی برخوردار است در بیشتر مراسم مذهبی، اعیاد و حتی سفره­های غذای روزانه مردم از نان به عنوان نشانه­ای از یمن و برکت الهی استفاده می شود (پایان، 1387).

نان های مسطح تهیه شده از انواع غلات، از قدیمی­ترین غذاهای تولید شده توسط انسان می­باشند. قبل از تجارت بین تمدن­های قدیمی، کشت دانه­های غلات در قسمت­های جداگانه­ای از جهان برای تهیه انواع نان­های مسطح به عنوان منبع اصلی تعذیه، وجود داشته است. امروزه گندم و جو به عنوان موادی ضروری در نان های مسطح در آسیای مرکزی و غربی، اروپای جنوبی و آفریقای شمالی مورد استفاده قرار می­گیرند. از آرد ارزن و سورگوم در آفریقا نان مسطح تهیه می­شود. ذرت و آرد ذرت، ماده اصلی آرپا[1] و تورتیلا[2] در آمریکا می­باشند. در بسیاری از کشورهای آسیایی از آرد برنج، نان تهیه می شود (کریمی، 1385).

[1] Arepa

[2] Tortilla

تعداد صفحه :105

قیمت :14700 تومان

بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد

و در ضمن فایل خریداری شده به ایمیل شما ارسال می شود.

پشتیبانی سایت :        *       parsavahedi.t@gmail.com

در صورتی که مشکلی با پرداخت آنلاین دارید می توانید مبلغ مورد نظر برای هر فایل را کارت به کارت کرده و فایل درخواستی و اطلاعات واریز را به ایمیل ما ارسال کنید تا فایل را از طریق ایمیل دریافت کنید.

 

در بیماران پورپورای ایمنی ترومبوسیتوپنیک بیمارستان خوانساری

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ـ درمانی اراک

دانشکده پزشکی

 پایان نامه :

پایان نامه جهت دریافت درجه دکترای تخصصی در رشته داخلی

 

مقایسه اثربخشی دو هفته‌ای و سه هفته‌ای درمان با پردنیزولون در بیماران پورپورای ایمنی ترومبوسیتوپنیک بیمارستان خوانساری

 

استاد راهنما :

دکتر علی آرش انوشیروانی

(فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی،استادیار  دانشگاه علوم پزشکی اراک)

اساتید مشاور :

دکتر کامران مشفقی

(فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی، استادیار دانشگاه علوم پزشکی اراک)

دکتر محمد رفیعی

(دکترای آمار حیاتی، دانشیار دانشگاه علوم پزشکی اراک)

سال 91-90

فهرست مطالب

عنوان ……………………………………………………………………………………………….. صفحه

 

فصل اول : مقدمه

1-1- بیان مسئله. 2

1-2- کلیات… 5

1-2-1- پلاکت… 5

1-2-2- ترومبوسیتوپنی.. 6

1-2-3-  رویکرد به بیمار ترومبوسیتوپنی.. 7

1-2-4- ترومبوسیتوپنی ناشی از عفونت… 9

1-2-5- ترومبوسیتوپنی ناشی از دارو. 10

1-2-6- پورپورای ایمنی ترومبوسیتوپنیک (ITP) 10

1-2-7-  علائم ITP. 11

1-2-8- تشخیص ITP. 12

1-2-9- درمان ITP. 13

1-2-9-1- انتخاب بیماران. 15

1-2-9-2- گلوکوکورتیکوئیدها 17

1-2-9-3- روگام. 17

1-2-9-4- IV IgG.. 17

1-2-9-5-رتیوکسی ماب… 18

1-2-9-6- اسپلنکتومی.. 18

1-2-9-7- آگونیست گیرنده TPO.. 18

1-2-10- پردنیزولون. 19

1-2-10-1- موارد استفاده 20

1-2-10-2- عوارض جانبی پردنیزولون. 21

1-2-10-3- کنتراندیکاسیونهای پردنیزولون. 22

1-2-10-4- تداخلات… 22

1-3- اهداف… 23

1-3-1- هدف اصلی.. 23

1-3-2- اهداف ویژه 23

1-3-3- اهداف کاربردی.. 23

1-4- سئوالات… 24

1-5- فرضیات… 24

1-6- تعریف واژه‌ها 25

 

فصل دوم : بررسی متون

2-1- مروری بر مطالعات انجام شده 28

 

فصل سوم : مواد و روش کار

3-1- نوع مطالعه و جامعه مورد آزمون…. 34

3-2- روش نمونه گیری.. 34

3-3- زمان و مکان مطالعه. 35

3-4- روش و تکنیک کار. 36

3-5- مشکلات و محدودیتها 37

3-6- راه حل رفع مشکلات… 37

3-7- روش آماری و تجزیه و تحلیل اطلاعات… 37

3-8- جدول متغیرها 38

3-9- ملاحظات اخلاقی.. 39

 

فصل چهارم : یافته‌ها

4-1- نتایج.. 41

4-2- جداول. 44

 

فصل پنجم : بحث و نتیجه‌گیری

5-2- نتیجه گیری.. 50

5-3- پیشنهادات… 51

 

 

فهرست جداول

عنوان ……………………………………………………………………………………………….. صفحه

 

جدول 4-1 : توزیع میانگین پلاکت در درمان دو هفته‌ای و سه هفته‌ای با پردنیزولون. 44

جدول 4-2 : توزیع میانگین سنی در گروه درمان 2 هفته‌ای و 3 هفته‌ای با پردنیزولون. 45

جدول 4-3 : توزیع فراوانی جنسی بیماران مورد مطالعه در گروه درمان 2 هفته‌ای با پردنیزولون  46

جدول 4-4 : توزیع فراوانی جنسی بیماران مورد مطالعه در گروه درمان 3 هفته‌ای با پردنیزولون  47

جدول 4-5 : مقایسه عوارض در درمان 2 هفته‌ای و 3 هفته‌ای با پردنیزولون. 48

 

فصل اول

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد