دانلود پایان نامه و مقاله کارشناسی ارشد

دانلود پایان نامه و مقاله کارشناسی ارشد- متن کامل - همه رشته ها

دانلود پایان نامه و مقاله کارشناسی ارشد

دانلود پایان نامه و مقاله کارشناسی ارشد- متن کامل - همه رشته ها

دانلود متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته فناوری اطلاعات شبکه کامپیوتری دانلود متن کامل پایان ...

2………….. پیش زمینه 4

2.1        مروری بر ویدئوی دیجیتال. 4

2.1.1        فشرده‌سازی و کدسازی استاندارد ویدئوی دیجیتال. 4

2.1.2        کاربرد‌های ویدئوی دیجیتال. 7

2.2        شبکه‌های تحویل ویدئو. 10

2.2.1        یک مدل شبکه‌ای ساده 11

2.2.2        کیفیت تجربه (QoE) در یک VDN.. 16

2.3        معماری شبکه‌های نظیر به نظیر برای ارسال تصویر در اینترنت… 20

2.4        معرفی، شبکه‌های محتوا 22

2.4.1        شبکه‌های محتوا برای تحویل ویدئو در اینترنت… 24

2.4.2        شبکه‌های نظیر به نظیر. 31

2.4.3        مقدمه‌ای بر استحکام شبکه‌: یک رویکرد P2P ترکیبی.. 46

2.4.4        خلاصه:‌ نتیجه‌گیری، نتایج و گفتگو. 47

3………….. رهیافت داده رانشی : Coolstreaming. 49

3.1        چالش های فنی و مسائل باز. 52

3.2        بر مبنای درختی و داده – رانشی : آیا ترکیب این دو ممکن است ؟. 52

3.3        تشویق و بی طرفی.. 53

3.4        روش‌های دسترسی پهنای باند کم. 55

3.5        جنبندگی بالای نظیرها 56

3.6        حمایت از گیرنده های ناهمگن.. 57

3.7        کدگذاری شبکه : کد گذاری در نظیر. 57

3.8        پیامدهای پیاده سازی.. 58

3.9        پخش ویدئو با تأخیر کم. 59

4………….. مشوق‌ها 62

4.1        مقایسه‌ای با به اشتراک‌گذاری فایل.. 64

4.1.1        رتبه‌بندی همسایه‌ها 66

4.1.2        توصیه‌نامه‌ها و گواهی‌نامه‌های همسایگی.. 67

4.1.3        رانش دادن به همسایه‌های خوب… 69

4.2        کدگذاری منبع و شبکه. 70

4.3        مکانیزم‌های تشویقی استفاده شده در برنامه‌های تجاری.. 71

5………….. روش پیشنهادی  75

5.1.1        محاسبه‌ی مقدار شراکت موثر گره 76

5.1.2        روند انتخاب پاسخ به درخواست سرویس… 77

6………….. شبیه‌سازی‌ها و نتایج  80

6.1        ویژگی‌های سیستم. 82

6.2        معیارهای ارزشیابی.. 84

6.3        نتایج شبیه‌سازی.. 85

7………….. نتیجه گیری و کارهای پیش رو  89

8               مراجع  91

 

فهرست شکل‌ها

شکل ‏2‑1وابستگی درونی فریم‌ها 6

شکل ‏2‑2مدل معماری شبکه توزیع ویدئو. 13

شکل ‏2‑3اجزای یک شبکه ارسال ویدئو. 20

شکل ‏2‑4پروتوکل های معماری.. 21

شکل ‏3‑1 نمودار سیستم Coolstreamin.. 49


شکل ‏3‑2نمایشی از مشارکت نظیرها در Coolstreaming.. 50

شکل ‏3‑3تصویر لحظه ای از بافر a)BitTorrent b)Coolstreaming.. 50

شکل ‏3‑4مثالی از مکانیزم این-در ازای-آن. 54

شکل ‏6‑1معماری لایه‌ای مدل شبیه سازی شده از سامانه جریان سازی نظیر به نظیر ویدئوی زنده 80

شکل ‏6‑2فرضیات شبیه سازی.. 83

شکل ‏6‑3مقایسه کارایی پیوستگی نمایش برای مقادیر مختلف گره  و 10% سودجو. 85

شکل ‏6‑4 مقایسه کارایی پیوستگی نمایش برای مقادیر مختلف گره  و 50% سودجو. 86

شکل ‏6‑5مقایسه کارایی از دیدگاه درصد گره‌های موفق به آغاز نمایش با 10% سودجو. 86

شکل ‏6‑6مقایسه کارایی از دیدگاه درصد گره‌های موفق به آغاز نمایش با 50% سودجو. 87

شکل ‏6‑7مقایسه از دیدگاه تأخیر آغاز نمایش برای مقادیر مختلف گره 10% سودجو. 87

شکل ‏6‑8مقایسه از دیدگاه تأخیر آغاز نمایش برای مقادیر مختلف گره 50% سودجو. 88

 

1          دیباچه

در این قسمت انگیزه‌ها و اهداف و کار خود را در این رساله ارائه می‌کنیم.

1.1        انگیزه‌ها و اهداف جریان سازی

امروزه برنامه‌های پخش ویدئوی برخط با سرعت زیادی رو به رشد هستند و این در نتیجه‌ی نگاه تولیدکنندگان محصولات ویدئویی به مدل‌های تجاری جدید، در دسترس بودن پهنای باند وسیعتر برای شبکه‌ی دسترسی (در اینترنت، در شبکه‌های سلولی، در شبکه‌های IP خصوصی و … ) و انقلاب در توسعه‌ی سخت‌افزار‌های جدید با قابلیت‌های بالا در بازتولید و دریافت جریان‌های تصویری میباشد.

برای نمونه، حجم ویدئوی موجود در اینترنت سالانه دوبرابر می‌شود،‌ و این در حالی است که تقاضا با ضریب سه افزایش می‌یابد. در اینترنت، سرویس‌های انتشار ویدئو بطور وسیعی با بهره گرفتن از زیرساختار شبکه‌ی تحویل محتوا (CDN) گسترش می‌یابند، که این زیرساختار‌ها، مجموعه‌ای از سرورها (که در نقاط استراتژیکی در هر سوی اینترنت قرار گرفته‌اند) هستند که بطور ناپیدا[1] برای تحویل محتوا به کاربرهای انتهایی با یکدیگر همکاری دارند. با این وجود، از آنجایی که پهنای باند گرانترین منبع در اینترنت است و تحویل ویدئو یکی از سرویس‌هایی است که بیشترین تقاضا برای آن وجود دارد، سرویس‌های ویدئوی زنده هنوز از نظر تنوع و قابلیت دسترسی، با محدودیت روبرو هستند. [1]

روشی که این روز‌ها محبوب شده، شامل استفاده از ظرفیت عمده بلااستفاده کلاینت‌ها برای به اشتراک گذاری توزیع ویدئو با سرورها از طریق سیستم‌های نظیر به نظیر تکامل یافته کنونی است. این رویکرد همچنین از ازدحام در شبکه‌ی محلی جلوگیری میکند؛ چرا که در این حالت سرورها (کلاینت‌های دیگر) می‌توانند بطور وسیعی نزدیک کلاینت نهایی باشند. ایراد اصلی این روش آن است که کلاینت‌ها (که در این متن نظیر‌ها نامیده می‌شوند) با نرخ بالایی به طریق خودمختار و کاملا غیرهمگام، قطع و وصل می‌شوند. این فرایند منجر به چالش اساسی در طراحی نظیر به نظیر می‌شود: چگونه کیفیت مورد نیاز کلاینت‌ها را در یک محیط با تغییرات زیاد به آنان عرضه نماییم.

قطع اتصال نظیر‌ها می‌تواند منجر به از دست رفتن اطلاعاتی شود که می بایست به شخص دیگری ارسال میگردید. توزیع ویدئوی زنده به دلیل محدودیت‌های بلادرنگ زمانی، به از دست رفتن بسته ها بسیار حساس است. علاوه بر این، به منظور کاهش مصرف پهنای باند، روند کدگذاری  برخی از افزونگی‌های طبیعی ویدئو را حذف مینماید، که این امر خود نیز باعث آسیب‌پذیری بیشتر جریان تصویر به اتلاف داده‌ها می‌گردد. واضحا، این عامل و همچنین عوامل دیگر، بر کیفیت تصویر دریافت شده توسط کاربر نهایی تاثیر می‌گذارد، اما مقدار تاثیر آن بر کیفیت آنچنان واضح نیست.

شبکه‌ های استاندارد پارامترهای غیر‌مستقیمی از قبیل نرخ تلفات، تاخیر‌ها، قابلیت اعتماد و … را به منظور اندازه‌گیری و کنترل کیفیت دریافتی در شبکه مورد استفاده قرار می‌دهند. بنابراین مهم است که بتوانیم کیفیت دریافت شده را بلادرنگ و با دقت ارزیابی نماییم. دو رویکرد مهم برای اندازه‌گیری کیفیت ویدئو وجود دارد؛ تست‌های ذهنی و پارامترهای عینی. بطور خلاصه، ارزیابی‌های ذهنی شامل تشخیص های انسانی ای است که روی یک سری از ویدئوهای کوتاه و بر طبق دیدگاه شخصی‌شان در مورد کیفیت نظر می‌دهند. ارزیابی‌های عینی، شامل استفاده از الگوریتم‌ها و فرمول‌هایی است که کیفیت را به طریق خودکار، کمی و تکرارشدنی اندازه‌گیری می‌کنند. مشکل این است که آنها معمولا قرینه خوبی برای ارزیابی کیفیت دریافت شده ندارند. علاوه بر آن، نیاز به محاسبه‌ی سیگنال اصلی نیز دارند. برای کم کردن اشکالات این دو رویکرد، روش‌های هیبرید توسعه یافته‌اند. [9]

برنامه های اشتراک فایل به صورت نظیر به نظیر (برای نمونه، پروتکل‌های مبتنی بر Bittorrent) از یک سری از مشوق‌ها و دستداد‌ها برای مبادله‌ی قطعات فایل‌ها در بین نظیر‌ها استفاده می‌کنند. جستجو‌ها و انتقال‌های فایل های بالاسری از یک نظیر به دیگر نظیرها، می‌تواند باعث ایجاد گلوگاه و یا تاخیر‌هایی شود که این پروتکل ها را نامناسب جریان‌سازی زنده ویدئوی می سازد. برای برخورد با این مشکل، می توان از یک رویکرد چند منبعی استفاده کرد، که در آن، جریان تصویر به چندین جریان افزونه‌ای تجزیه می‌شود که توسط نظیر‌های متقاوتی به نظیر‌های دیگر با یک توپولوژی درختی همراه با هزینه‌ی سیگنالینگ بسیار پایین، فرستاده می شود. [5]

[1] Transparent

تعداد صفحه :102

قیمت :14700 تومان

بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد

و در ضمن فایل خریداری شده به ایمیل شما ارسال می شود.

پشتیبانی سایت :        *       parsavahedi.t@gmail.com

در صورتی که مشکلی با پرداخت آنلاین دارید می توانید مبلغ مورد نظر برای هر فایل را کارت به کارت کرده و فایل درخواستی و اطلاعات واریز را به ایمیل ما ارسال کنید تا فایل را از طریق ایمیل دریافت کنید.

 

دانشگاه آزاد اسلامی

واحد شهرکرد

دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی

 

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد

در رشته مهندسی کشاورزی علوم دامی  تغذیه دام

عنوان:

اثر درصد ماده خشک شیر و ترکیبی از گیاهان دارویی بر عملکرد و فراسنجه­های خونی گوساله­های شیر خوار

تکه هایی از متن به عنوان نمونه :

ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل و با فرمت ورد موجود است

فهرست مطالب

عنوان                                                                                     صفحه

چکیده………………………………………………………………………………………………………………………………………………….1

فصل اولمقدمه

مقدمه…………………………………………………………………………………………………………………………………………………..4

1-2- اهداف طرح……………………………………………………………………………………………………………………………….6

1-3- فرضیه­ های طرح………………………………………………………………………………………………………………………..6

فصل دوم: بررسی منابع

2- 1- مقدار مواد مغذی  مورد نیاز گوساله­های جوان………………………………………………………………………8

2-2- انرژی مورد نیاز گوساله­ها………………………………………………………………………………………………………….9

2-2-1- متابولیسم در حالت ناشتا (میزان متابولیسم پایه)………………………………………………………………9

2-2-2- انرژی قابل متابولیسم………………………………………………………………………………………………………..10

2-3- پروتئین مورد نیاز گوساله­ها…………………………………………………………………………………………………..12

2-3-1- پروتئین مورد نیاز برای نگهداری ……………………………………………………………………………………..12

2-3- 2- اثرات شرایط محیطی بر روی انرژی و پروتئین مورد نیاز گوساله…. ………………………………16

2-4- سایر جنبه­ های تغذیه گوساله ……………………………………………………………………………………………….17

2-4- 1- تغذیه جنین …………………………………………………………………………………………………………………….17

2-4- 2- آغوز…………………………………………………………………………………………………………………………………..18

2-4- 3- آب و الکترولیت­ها ……………………………………………………………………………………………………………19

2-4- 4- مواد جایگزین شیر …………………………………………………………………………………………………………..20

2-4- 5- مواد افزودنی ……………………………………………………………………………………………………………………22

2-4- 6- توجهات عملی خوراک دادن …………………………………………………………………………………………..23

2-5- شیر و عملکرد گوساله…………………………………………………………………………………………………………….25

2-5-1- شیر و ماده خشک موجود درآن………………………………………………………………………………………..25

2-5-2- شیر و خوراک مصرفی……………………………………………………………………………………………………….26

2-5-3- دوره پیش از شیرگیری……………………………………………………………………………………………………..31

2-5-4- دوره پس از شیرگیری……………………………………………………………………………………………………….33

2-5-5- اثرات طولانی مدت…………………………………………………………………………………………………………….34

2ـ5ـ6 ـ توسعه شکمبه…………………………………………………………………………………………………………………….35

2-6- معرفی گیاهان دارویی و تاثیر آن بر عملکرد حیوانات…………………………………………………………..37

2-6-1- تاثیر رزماری بر عملکرد حیوانات……………………………………………………………………………………….40

2-6-2- تاثیر مرزه بر عملکرد حیوانات……………………………………………………………………………………………41

2-6-3- تاثیر زنجبیل بر عملکرد حیوانات………………………………………………………………………………………42

2-6-4- اشکال متداول استفاده از گیاهان دارویی در دامپروری…………………………………………………….44

2-6-4-1- پودر……………………………………………………………………………………………………………………………….44

2-6-4-2- چای­ها……………………………………………………………………………………………………………………………45

2-6-4-3- جوشانده­ها……………………………………………………………………………………………………………………..45

2-6-4-4- خیسانده گیاه…………………………………………………………………………………………………………………45

2-6-4-5- عصاره­ها………………………………………………………………………………………………………………………….46

2-6-4-6- اسانس­ها…………………………………………………………………………………………………………………………47

2-6-4-7- کپسولـها و قرص­ها……………………………………………………………………………………………………….47

2-6-4-8- ضمادها…………………………………………………………………………………………………………………………..47

2-6-4-9- کمپرس­ها………………………………………………………………………………………………………………………47

2-6-4-10- شربت…………………………………………………………………………………………………………………………..48

2-6=4- 11- لوسیون………………………………………………………………………………………………………………………48

2-6-4- 12- پماد و کرم­ها……………………………………………………………………………………………………………..48

2-6-4-13- اسپری، بخور……………………………………………………………………………………………………………….48

2-6-4-14- دود­ دادن…………………………………………………………………………………………………………………….48

فصل سوممواد و روش کار

3-1- مکان و زمان اجرای طرح……………………………………………………………………………………………………….50

3-2- نحوه اجرای طرح …………………………………………………………………………………………………………………..50

3-3- مدیریت گوساله‌‌ها ………………………………………………………………………………………………………………….51

3-4- اندازه گیری ها و نمونه برداری ها………………………………………………………………………………………….52

3-4-1- خوراک مصرفی………………………………………………………………………………………………………………….52

3-4-2- وزن بدن…………………………………………………………………………………………………………………………….53

3-4-3- امتیاز مدفوع………………………………………………………………………………………………………………………53

3-4-4- رشد اسکلتی………………………………………………………………………………………………………………………53

3-4-5- نمونه‌گیری از خون. 53

3-5- تجزیه و تحلیل آماری. 54

فصل چهارم: بحث و نتایج

4- مصرف جیره آغازین, ماده خشک مصرفی، افزایش وزن روزانه, بازده خوراک ,وزن از شیرگیری و وزن نهایی…………………………………………………………………………………………………………………………………………58

4ـ1- جیره آغازین مصرفی……………………………………………………………………………………………………………….58

4ـ2- ماده خشک مصرفی…………………………………………………………………………………………………………………61

4ـ3- بازده خوراک……………………………………………………………………………………………………………………………63

4ـ4- افزایش وزن روزانه…………………………………………………………………………………………………………………..67

4-5- وزن از شیرگیری و وزن نهایی………………………………………………………………………………………………..69

4ـ6- امتیاز مدفوع…………………………………………………………………………………………………………………………….70

4ـ7- صفات مربوط به رشد اسکلتی………………………………………………………………………………………………..71

4-7-1- دور سینه…………………………………………………………………………………………………………………………….71

4-7-2- عرض بین استخوان هیپ…………………………………………………………………………………………………..72

4ـ8- فراسنجه‌های سرم خون در دوره‌های 9، 30، 40 و 70 روزگی…………………………………………….72

4ـ8-1- بتا- هیدروکسی بوتیرات…………………………………………………………………………………………………….76

4ـ8-2- گلوکز…………………………………………………………………………………………………………………………………..76

4ـ8-3- آلبومین……………………………………………………………………………………………………………………………….79

4ـ8-4- پروتئین کل………………………………………………………………………………………………………………………..81

4ـ8-5- گلوبولین……………………………………………………………………………………………………………………………..82

فصل پنجم:  نتیجه گیری

5ـ نتیجه گیری…………………………………………………………………………………………………………………………………85

5ـ1ـ مشکلات و محدودیت‌های این پژوهش…………………………………………………………………………………..85

5ـ2ـ پیشنهادات……………………………………………………………………………………………………………………………….85

منابع………………………………………………………………………………………………………………………………………………….88
فهرست جداول و نمودار

عنوان                                                                                    صفحه

 

جدول 2-1: انرژی قابل متابولیسم و پروتئین مورد نیاز در گوساله 50 کیلوگرمی با نرخ مختلف افزایش وزن بدن تحت شرایط خنثی حرارتی…………………………………………………………………………………………………………………………………………14

جدول 2-2:  اسیدهای آمینه‌ ضروری مورد نیاز گوساله 50 کیلوگرمی با نرخ رشد 25/. کیلوگرم در روز در مقایسه با مقادیر موجود در شیر کامل گاو………………………………………………………………………………………………………………………………16

جدول 2-3: انرژی قابل متابولیسم مورد نیاز نگه­داری تحت تاثیر وزن بدن و دمای محیط در گوساله‌های زیر 21 روز………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..17

جدول 3-1: آنالیز شیمیایی شیر مورد استفاده در تغذیه گوساله­های شیرخوار………………………………………………………..51

جدول 3-2: ترکیب و مواد مغذی جیره­ آغازین  گوساله­ها…………………………………………………………………………………………52

جدول 4-1:  آنالیز فراسنجه­های اندازه گیری شده پیش از شیرگیری………………………………………………………………………56

جدول 4-2: آنالیز فراسنجه های اندازه گیری شده بعد از شیرگیری…………………………………………………………………………57

جدول 4-3: فراسنجه های خونی پیش از شیرگیری………………………………………………………………………………………………….74

جدول 4-3: فراسنجه­های خونی پس از شیرگیری…………………………………………………………………………………………………….75

نمودار 2-1:  مقایسه شیر کامل با شیر جایگزین بر رشد گوساله­ها…………………………………………………………………………..25

چکیده

برای مطالعه اثر درصد ماده خشک شیر و ترکیبی از گیاهان دارویی بر عملکرد گوساله­های شیرخوار آزمایشی در قالب طرح پایه کاملا تصادفی با آرایش فاکتوریل 2×2 بر روی 40 راس گوساله نر هلشتاین از سن 10 روزگی تا 70 روزگی طراحی شد. که هر تیمار شامل 10 تکرار بود تیمار آزمایشی عبارت بودند از: تیمار1) 7 کیلوگرم شیر حاوی 5/12 درصد ماده خشک (CO)، تیمار2) 7 کیلوگرم شیر حاوی 5/12 درصد ماده خشک همراه با افزودنی گیاهی (PCO)، تیمار 3) 7 کیلوگرم شیر حاوی 20 درصد ماده خشک (HD)، تیمار 4) 7 کیلوگرم شیر حاوی 20 درصد ماده خشک همراه با افزودنی گیاهی (PHD) بودند. افزودنی گیاهان دارویی ترکیبی از گیاه خشک شده رزماری، زنجبیل و مرزه بود که روزانه 10 گرم از این مخلوط آسیاب شده به شیر وعده صبح اضافه شد. برای بالا بردن ماده خشک شیر در هر وعده 5/262 گرم شیر کامل خشک شده را به 5/3 لیتر شیر اضافه و مخلوط کردیم. داده ­های بدست آمده در مورد ماده خشک مصرفی، وزن بدن، امتیاز مدفوع، رشد اسکلتی، فراسنجه­های خونی توسط نرم افزار SAS مورد تجزیه و آنالیز قرار گرفتند. در پیش از شیرگیری آنالیز داده ­ها نشان داد که میانگین ماده خشک مصرفی روزانه و کل دوره ، افزایش وزن روزانه و کل دوره  تا 40 روزگی در گوساله­های تغذیه شده با شیر حاوی20 درصد ماده خشک نسبت به گروه تغذیه شده با شیر حاوی5/12 درصد ماده خشک به طور معنی­داری بالاتر بود (0001/0=P)، اما پس از شیرگیری تفاوت معنی­داری بین عملکرد تیمارها مشاهده نشد، عرض بین استخوان هیپ به طور معنی­داری در گروهی که شیر با ماده خشک بالاتر خورده بودند بالاتر بود (0001/0=p). افزودن مخلوط گیاهان دارویی اثر معنی­داری بر روی عملکرد گوساله­ها نداشت(05/0<P). اما گیاهان دارویی، سطح ماده خشک شیر و اثرمتقابل گیاهان دارویی و سطح ماده خشک شیر به طور معنی­داری باعث بهبود در فراسنج­های خون گوساله­ها شدند، به طوری­که باعث افزایش گلوکز، کاهش پروتئین کل، افزایش آلبومین و کاهش گلوبولین سرم خون شدند. در مجموع خوراندن شیر با ماده خشک بالاتر باعث بهبود سرعت رشد و شاخص­های سلامتی در گوساله­ها گردید.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد